Connect with us

Γ Εθνική

Ασταμάτητη η Θύελλα Ραφήνας, 3-1 το Μοσχάτο

Published

on

Ασταμάτητη δείχνει να είναι η Θύελλα Ραφήνας! Μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στο Κερατσίνι, οι «λιγνιτωρύχοι» νίκησαν με 3-1 την Α.Ε. Μοσχάτου, το μεσημέρι του Σάββατου (4/2) και παρέμειναν στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 24 βαθμούς και συγκάτοικο τη Μαρκό. Η ομάδα της Ραφήνας είχε ένα εύκολο απόγευμα στο «Παναγιώτης Σκούφος» και κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο, χάρη στα τέρματα των Γκούμα, Φύτρου και Παντελίδη, με τον πρώτο να δίνει και δύο ασίστ!

Η Θύελλα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 11’ άνοιξε το σκορ με τον Γκούμα. Ο Γούλας έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο 26χρονος επιθετικός μέσος με τρομερό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη συνέχισε στο ίδιο τέμπο και αναζήτησε και δεύτερο γκολ, ώστε να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της. Στο 23’, ο Χίσο έβγαλε «γλυκιά» σέντρα από τα δεξιά, ο Παντελίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Τσάκαλου.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Γκούμας σέντραρε από τα αριστερά, ο Γούλας έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Η πολιορκία της Θύελλας δεν κόπασε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τον Χίσο να «αγγίζει» το γκολ με σέντρα-σουτ, όπου η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία έφυγε άουτ, στο 41’.

Ίδιο σκηνικό με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου είχε το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, καθώς η Θύελλα βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Γκούμας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Φύτρος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών, στο 55’. Οι «λιγνιτωρύχοι», θέλοντας να «κλειδώσουν» την υπόθεση νίκη, έψαξαν και τρίτο γκολ, το οποίο εν τέλει το βρήκαν με τον Παντελίδη στο 69’. Ο 20χρονος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας, υποδέχτηκε ωραία την εκπληκτική μπαλιά του Γκούμα και νίκησε σε τετ α τετ τον Τσάκαλο για το 3-0.

Από εκεί και πέρα, η Θύελλα… έριξε τον ρυθμό και έπαιξε χωρίς άγχος, αφού σε μεγάλο βαθμό είχε εξασφαλίσει την όγδοη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Α.Ε. Μοσχάτου, από την πλευρά της, κατάφερε να μειώσει για το τελικό 3-1 με μακρινό σουτ του Ζορμπά στο 87’ της αναμέτρησης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος (78′ Αράπης), Γούλας, Μαρτίνος, Παντελίδης, Δημητρίου (72′ Μπρέμπος, λ.τρ. Σαμάρκος), Χίσο (72′ Ντόσκας), Τόσκα (78′ Σαντίκου), Γκούμας.

Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Τζωρτζάτος (78′ Ζορμπάς), Ξενιτόπουλος, Ανδρίκος, Παντίδος, Λάμπρου, Χαλβατζίου, Σιμονιάν (46′ Ποιμενίδης) ,Παυλάκης, Ψυχογιός (46′ Κατίδης, 65′ Βαλμάς), Κουτσούμπας (61′ Ρόβινας).

 

Κωνσταντίνος Τούμπανος

 

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: Thiellafc.gr