Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ασταμάτητη η Πεύκη 4-2 εκτός τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, η Πεύκη επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου και συνεχίζει το εντυπωσιακό της ξεκίνημα.

Πέτυχε έτσι την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και με 9 βαθμούς είναι στην κορυφή, ενώ ο Θρίαμβος συνεχίζει να απογοητεύει και παραμένει χωρίς νίκη με μόλις ένα βαθμό.

Στο 17′ ο Καγιανάς έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Σπυριδάκη στο 22′ να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 45′ έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τσότρα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 57′ ο Κουκλάκης ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ τον Θρίαμβο κάνοντας το 2-1, αλλά στο 64′ η Πεύκη απάντησε και με τον Μπάρε έκανε το 2-2. Στο 67′ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Τζεβελέκος. Με αυτογκόλ του Σκανδάλη στο 70′ έγινε το 2-3, ενώ στο 90′ ο Σπυριδάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ: Γαλάνης, Παπουτσής (46′ Κουκλάκης), Λώλος, Τζεβελέκος, Σκανδάλης, Μπαγετάκος, Κριεμάδι (26′ Μαρκαντωνάτος), Μπαρμπούδης (72′ Κερμέζο), Μουράτης, Δράμης (79′ Ρουμάνο), Καγιανάς (79′ Καλαμοτουσάκης).

ΠΕΥΚΗ: Μπίφσας, Παπακωνσταντίνου, Ψύλλος, Ανδρέου, Τσότρας, Μπούντρας (74′ Γούσιας), Μακρής (59′ Σταύρου), Ανυφαντής, Σπυριδάκης, Μπάρε (83′ Δέρβης), Μακρυνικόλας.