Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ασταμάτητη η Προοδευτική 0-3  επικράτησε της Νίκης στο Ρέντη !!!  

Published

on

Ασταμάτητη η Προοδευτική πέρασε χωρίς  απώλειες από το Ρέντη όπου κατέβαλε την τοπική Νίκη με 0-3 και βαδίζει ακάθεκτη για την άνοδο .

Οι «βυσσινί»  είχαν τον έλεγχο  σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν στο 22’ με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι του Ξυγκάκη .

Οι Ρεντιώτες πάλεψαν δυνατά το παιχνίδι αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά. Ωστόσο στη μοναδική τους επικίνδυνη αντεπίθεση έφτασαν κοντά στην ισοφάριση  όταν ο Συράκος μπήκε μόνος αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 66’ ο κορυφαίος των Κορυδαλλιωτών Θεοδωρίδης μετά από ωραία ενέργεια έκανε σέντρα από δεξιά και ο  ιδιαίτερα δραστήριος  Μητρόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του .

Το τελικό 0-3 σημειώθηκε στο 77’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Θεοδωρίδη το οποίο κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Ξυραφόπουλο.

Σωστός και ακριβοδίκαιος ο διαιτητής Φιλακούρης.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλός, Τσελίκας, Σχίζας ( 84’ Λογοθέτης) , Χιώτης ,Φράγκος , Κερπάτσι Ντ., Σταθελάκης( 72’ Σιγάλας) , Τσιρογιάννης ( 72’ Κερπάτσι Α.) Συράκος, Βαλμάς , Σαμοθράκης( 80’ Ψυχαλόπουλος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Μπαντίκος, Αποστόλου, Μύρκος, Θεοδώρου( 83’ Σταμπούλογλου) , Μαούνης, Μακαρονάς  ( 64’ Παλάτσιος) Ξυγκάκης ( 73’ Γαβράς) , Θεοδωρίδης, Τζανιδάκης, Μητρόπουλος, Δηλαβέρης(80’ Κωστόπουλος) .