Connect with us

6ος Όμιλος

Ασταμάτητη η Ρόδος 4-1 την ΑΕΚ στην Τρίπολη

Published

on

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Τρίπολης απέναντι στην εντυπωσιακή Ρόδο καθώς ηττήθηκε με 4-1 σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

Οι φιλοξενούμενοι  είχαν  την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης νίκησαν δίκαια και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 17’ο Γιόνδης άνοιξε το σκορ για τους Ροδίτες, για να γίνει το 0-2 στο 33’ μετά από ωραία ενέργεια του Μπουτόπουλου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εδραιώσουν το προβάδισμα με τέρμα του Χατζησάββα στο 51’.

Λίγο αργότερα στο 74’ μετά από ωραία ενέργεια ήρθε το γκολ για το 1-3απο τον Αρδάμη, με τον Ραχίμ  στο 82’  να πετυχαίνει τέταρτο τέρμα για το τελικό 1-4.

Διαιτητής ήταν ο Σ. Λιάρος με βοηθούς τους Π. Σόβολο και Ρους. Ισακοβίδη .

Στο  63’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νικολόπουλος.

Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ. Μεϊδάνης): Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος Ρεν. (77’ Πετρόπουλος Ευγ.), Κατής, Καψής, Καϊάφας, Κακιώνης, Κατσικαδάς (31 λ.τρ. Τσαλγιτζόπουλος Α.), Αρδάμης, Ανδριανός, Κοκονόζι, Τσαλγιτζόπουλος Γρ. (46’ Κολιόπουλος).

ΡΟΔΟΣ Α.Σ. (Ν. Κουρμπανάς): Τζήμας, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Καταρτζής, Σούλης (28’ λ.τρ. Κλιγγόπουλος), Ντομίνγκεζ, Δελαπόρτας (67’ Σταυλάς), Χατζησάββας (81’ Ραχίμ), Γιόνδης (54’ Βουργουντζής), Μπουντόπουλος, Μπίσα.