Connect with us

stoplekto

Ασταμάτητη και στο Κύπελλο η ΑΕ Μοσχάτου

Απέκλεισε στους “8” τον ΑΟ Πειραιά με 3-0 και φορτσάρει για το νταμπλ

Published

on

Σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και από τις δύο ομάδες, η ΑΕ Μοσχάτου πιο εύστοχη απέκλεισε στο Ρέντη με 3-0 τον ΑΟ Πειραιά και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Πειραιά. Οι νικητές πέτυχαν τρία γκολ με τους Ντόνε(27’), Κοντοπάνο(52’) και Ανδρουλιδάκη(85’), ενώ είχαν και τέσσερα δοκάρια με τους Μπάλα(16’, 45’), Ντόνε(30’) και Κοντοπάνο(63’). Οι Καμινιώτες έχασαν πέναλτι στο 69’ με τον Κ. Ουσταμπασίδη(άουτ), όπου αποβήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπάλα που ανέτρεψε τον Καλαγκιά. Ο τελευταίος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 0-1 έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες, που αποσόβησε ο ταλαντούχος γκολκίπερ του Μοσχάτου Αθανασόπουλος.

Καλός ο διαιτητής Δριτσάκης.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σκαφίδας, Πατσός, Κουκάς, Παναρίτης(46’ Καλαγκιάς), Κατσικάρος, Πετρόγκωνας(73’ Ουσταμπασίδης Γ.), Καραμανώλης(82’ Σαραντίτης), Ντεντέι, Μπίτσας, Ουσταμπασίδης Κ., Μπροτζάκης.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Τσίτσης(58’ Μωραΐτης), Καράμπελας, Λαλιάνι, Μπάλα, Τσάνης, Ντόνε, Παπαευθυμίου, Κοντοπάνος(73’ Παπαγεωργίου), Ντάφλας, Στούπης(78’ Ανδρουλιδάκης).

 

Φώτης Περιφάνης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply