Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ασταμάτητη Τερψιθέα, απέκλεισε και την Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Απτόητη συνεχίζει η Τερψιθέα την πορεία της στον θεσμό του Κυπέλλου. Πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ αποσυντόνισε την Ειρήνη Πετρούπολης και έφτασε τελικά στην μεγάλη πρόκριση με σκορ 3-1 πραγματοποιώντας την καλύτερη πορεία στην ιστορία της στο Αθηναϊκό Κύπελλο. Μόλις στο 10′ ο Σκουμπουρδής έπειτα από λάθος του Ασφή άνοιξε το σκορ κρεμώντας τον Μουζάκη και στο 18′ ο Σκούρας έδωσε ασφάλεια δύο τερμάτων με κεφαλιά έπειτα ωραία κομπίνα του Τσακλάνου. Οι ‘κυανόλευκοι’ είχαν το έλεγχο, όμως οι φιλοξενούμενοι πάλευαν και δικαιώθηκαν στο 72′ χάρις τον Σπυρόπουλο που αξιοποίησε με κεφαλιά την σέντρα του Λιόντου. Με την σέντρα, ο Σπανός έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των παικτών του Νίκου Κουνάδη σκοράροντας με κεφαλιά-ρουκέτα από τα όρια της περιοχής έπειτα από νέο φάουλ του Τσακλάνου. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα ο Γιαννόπουλος είχε δοκάρι για το 4-1. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι Χαρισάκης και Μπίτζας. Ο πρώτος για ράμματα στο κεφάλι και ο δεύτερος για πρόβλημα στον έσω πλάγιο, αποφεύγοντας, ευτυχώς, τυχόν πρόβλημα στους χιαστούς του.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Σύψας Ι., Τζάκος Ε.

Τερψιθέα (Νίκος Μπαδήμας): Ελ-Μεκαουί, Τραγαζίκης, Μυτιληνός, Σκούρας, Σπανός, Χολέβας (60′ Γιαννόπουλος), Σκουμπουρδής (48′ Ζανέτης), Τσακλάνος, Ζαρκαδούλας, Φαρμάκης, Κουλουρίδης (73′ Μουρίκης).

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Μουζάκης, Λιόντος, Λαμπράκος, Ασφής, Χαρισάκης (25′ λ.τρ. Μπίτζας, 54′ λ.τρ. Παρασκευόπουλος), Πουμπουρίδης, Παπαθανασίου, Γουρούνας, Σπυρόπουλος, Κουνάδης, Θώδας.