Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Ασταμάτητος” Αμπελακιακός 3-2 τον Παντζιτζιφιακό

Published

on

Ένα σπουδαίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών με τον πρωτοπόρο Αμπελακιακό να μοιάζει «ασταμάτητος» καθώς νίκησε τον σπουδαίο Παντζιτζιφιακό με 3-2 και παρέμεινε αήττητος στην πρώτη θέση παρέα με το Κερατσίνι.

Στο 18’ ο Μουρελάτος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους  που με την ευκαιρία να πούμε είχαν στον πάγκο τους τον βοηθό προπονητή Βασίλη Μιχαηλίδη μετά και την αποχώρηση του κ. Αλειφεράκη.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα στο 24’ με πέναλτι του Νικολόπουλο σε 1-1 μέσα σε διαμαρτυρίες του Αμπελακιακού στον ρέφερι Ζέστα για λανθασμένη υπόδειξη.

Στο 48’ ο Μπούτσης με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα τους φιλοξενούμενους και στο 68’ και πάλι ο Μουρελάτος με σουτ πέτυχε το 3-1. Ο Νικολόπουλος στο 81’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητής ήταν ο Ζέστας

Παντζιτζιφιακός: Κραβαρίτης, Μπινάτση (70’ Τρίχας), Αδαμίδης , Γκέκας, Γιαννακόπουλος(67’Σταθελάκης), Πάπα,  Παπαδούλης(67’ Tarja), Μήτσιος(67’ Καρανάσιος), Χρήστου Νικολόπουλος, Παπαδάκης

Αμπελακιακός: Καρνέσης, Ζώτο(84’Γραμματικός), Ιωακειμίδης, Σγούρδας, Χουχούλης(84’ Σίψας), Μπούτσης, Ραπατζίκος(73’ Μιχαλάκης), Μαρούδης(73’ Pashaj), Μπέκα, Ντόνε, Μουρελάτος.