Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ασταμάτητος ο Ήφαιστος Περιστερίου 5-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων

Published

on

Τους εννέα βαθμούς στα πρώτα 5 ματς έφτασε ο Ήφαιστος Περιστερίου που επικράτησε με το εμφατικό 5-0 του Κένταυρου Βριλησσίων σήμερα για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Από την άλλη, η ομάδα των βορείων προαστίων έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο ματς μένοντας σήμερα μακριά από το καλό του εαυτό.

Στο 22’ ο Γονής σούταρε, ο Θεοδωρίδης απέκρουσε προσωρινά και σε δεύτερο χρόνο ο Μπράτι με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 56’ ο Μπράτι και πάλι με έξοχη ατομική προσπάθεια και σουτ έγραψε το 2-0. Στο 74’ ο Μπράτι έδωσε την ασίστ και ο Καλκανάκος με σουτ έγραψε το 3-0 και στο 75’ ο Μπράτι νέα πάσα και ο Λεβεντης με σουτ το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 83’, όταν ο Λεβέντης έκανε τη σέντρα και ο Νησαριώτης με σουτ έκανε το 5-0. Για τον Κένταυρο του Ηλία Κώτσιου είχε δοκάρι στο 72’ ο Σ. Πιπεράς.

Πολύ καλή η διαιτησία των Ψαρίδη, Γκούντα, Κουντουρέλη.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Κούβαρης, Χάιδας (50’ Ζαγκλής), Λεβέντης, Ντάσι, Θηβαίος, Βελιανίτης, Γονής (58’ Καλκανάκος) , Ζαφειράτος (76’ Γιαννόπουλος), Νησαριώτης, Μπράτι, Χίος (λ. τ. 30 Τζωρτζακάκης).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Ηλίας Κώτσιος): Θεοδωρίδης, Μουρτοπαλλάς (33’ Δούβας), Καλουτσάς, Τσιπούρας (33’ Λίτινας), Κολιός, Σεΐτι, Μανίκας, Χαλκιόπουλος, Σ. Πιπεράς, Ι. Πιπεράς, Παπαγεωργίου (46’ Σταματόπουλος).