Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ασταμάτητος ο Αρης Πετρούπολης, 3-1 εκτός το Καματερό

Published

on

Παρά το γεγονός πως έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση ο Αρης Πετρούπολης έκανε επιβλητική εμφάνιση και επικράτησε με 3-1 επί του Καματερού.

Πέτυχε έτσι την 16η νίκη του σε 17 ματς και παραμένει αήττητος, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 14 βαθμούς και ουσιαστικά αποχαιρέτησαν την κατηγορία αφού οι ελπίδες παραμονής τους είναι μόνο μαθηματικές…

Στο 15′ ο Καραδήμας έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 46′ ο Τσιργιώτης ισοφάρισε σε 1-1, αλλά στο 62′ ο Κορώνης ξαναέβαλε μπροστά τον Αρη  κάνοντας το 1-2. Στο 65′ η προσπάθεια του Χαιρετάκη σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Ράπτη στο 70′ να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Σιφογιαννάκης, Παπαιωάννου, Παναγιώτου, Παλυβός Α., Σταυρόπουλος, Παππάς, Μήτσης (46′ Τσομπανίδης), Πιτέλης, Χαιρετάκης, Τσιργιώτης (65′ Ανδριτσόπουλος), Παλυβός Κ.(46′ Καρκαλέτσης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Πολίτης (80′ Λάπα), Λεβέντης, Ρέτζο, Κορώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (80′ Μπριστογιάννης), Μπιμάι (46′ Ράπτης), Καραδήμας (55′ Τσερκώνης), Τσουκαλάς (70′ Σαμαράς), Αργυρίου.