Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ασταμάτητος ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, 3-0 τον Ορφέα Αιγάλεω

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης νίκησε τον Ορφέα Αιγάλεω με 3-0 και συνέχισε την εξαιρετικλη του πορεία.

Η ομάδα του Σάκη Βερούτη έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Ζιώγα υπέστησαν την πρώτη τους ήττα και έμειναν στους 4 βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 5′ όταν ο Τάγαρης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάα στο δοκάρι της ομάδας του. Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Τσάκαλος έκανε το 1-0, με τον ίδιο παίχτη στο 46′ με πέναλτι να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε στο 49′ ο Κουκούλης, ενώ στο 89′ το σουτ του Παπαθανάση σταμάτησε στο δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης): Καλαμπούκας, Σαρηγιαννόπουλος, Βιτορεάνου (81′ Παπαθανάσης), Τάγαρης, Καπελλές, Κουκούλης (67′ Κερτσούκου), Τσερώνης, Μπιταξής (81′ Δόγανος), Λάζος (70′ Παπασταύρος), Τσάκαλος, Κόκκινος.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Βαγγέλης Ζιώγας): Ηλιάδης, Αθανασόπουλος (50′ Κωνσταντόπουλος), Φεϊζάι. Γαβριήλ, Βουτσινάς,Τιτόνης, Ορφανός (46′ Τριανταφυλλίδης), Ζιώγας (81′ Κυριάκος), Ανδρονιώτης, Δημητρίου, Καραγιαννίδης (74′ Δέμης0