Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ασταμάτητος ο Θρίαμβος Αθηνών

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις ο Θρίαμβος Αθηνών λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Οι ‘κυανοπράσινοι’ ήταν ορεξάτοι και επικράτησαν 2-1 του Γ.Σ. Αργυρούπολης παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά, οι ‘οράνιε’ προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά για ακόμη μια αγωνιστική αγνοούν την νίκη. Έτσι, στην δεύτερη θέση παρέμεινε το συγκρότημα της Δάφνης έχοντας 19 βαθμούς, σε αντίθεση με τον ΓΣΑ που έχει 10 στην ενδέκατη θέση.

Στην διακύμανση του σκορ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38′ χάρις την κεφαλιά του Δημήτρη Θεμελίδη έπειτα από κόρνερ του Αρώνη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 42′ με το εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι του Δρακοντίδη από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′, ο Λύγκος υπέγραψε το τελικό 2-1 από την άσπρη βούλα με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Πάλογλου. Μάλιστα, το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα είχε, επίσης, τέσσερα δοκάρια και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ στο 12′ και το 35′ με τον Σπανό, αλλά και με τις κεφαλιές του Λύγκου στο 12′ και το 71′.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Ν., Κορτέσης Π., Μητρόπουλος Χ.
Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Βασίλης (75′ Ζαχαρόπουλος), Λιόσης, Θεμελίδης, Ευαγγελόπουλος, Δημογιάννης, Αρώνης (87′ Χατζίου), Χαζίσας, Τσοχαντάρης (46′ Φατσέας), Σπανός, Λύγκος.
ΓΣΑ (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ-Ε, Τσάκαλος (60′ Παπαντωνάκης Ν.), Λεβέντης Δ-Ι, Παπαντωνάκης Μ., Πάλογλου, Κωνσταντινίδης (60′ Μένταυλος), Μπουσουλόπουλος, Υφαντής, Παπακωνσταντίνου (80′ Ακογλάνης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.