Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ασταμάτητος ο Κένταυρος Βριλησσίων, 2-1 εκτός τον Φοίνικα Περιστερίου

Published

on

Ούτε ο Φοίνικας Περιστερίου στάθηκε ικανός να σταματήσει την πορεία του Κένταυρου Βριλησσίων, με την ομάδα του Κώστα Ρούπτσου να επικρατεί εκτός έρδας με 2-1 και να πετυχαίνει την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ετσι ο Κένταυρος με 9 βαθμούς οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ ο Φοίνικας υπέστη την πρώτη ήττα του και έμεινε στους 4 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 25′ όταν ο Τσαντήλας έκανε το 0-1, με τον Μπρίλη στο 32′ να κάνει το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 2ο μέρος, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 72΄όταν ο Γιαταγανάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαιδώτης, Θεοδωρακόπουλος (53′ Καραλής), Ηλιόπουλος (80′ Καλύβας), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Λαγός, Μάζης (7′ λ.τ. Μαγαλιός), Διονάτος, Σοροβίγκας (46′ Μίλε).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Τικταπανίδης, Αργυρόπουλος, Ταουζής, Σταυρόπουλος, Μανίκας, Φελέκης, Γεωργουδάκης, Τσαντήλας, Γκούγκας (90′ Μπελεχρής), Μπαλατσούρας, Μπρίλης.