Connect with us

stoplekto

Ασταμάτητος ο Κεραυνός Πετρούπολης

Published

on

Εντυπωσιακός, ασταμάτητος και επικίνδυνος παρουσιάζεται ο Κεραυνός Πετρούπολης στην εκκίνηση του πρωταθλήματος δείχνοντας τις ορέξεις του για άνοδο και πρωτάθλημα. Για την 6η αγωνιστική πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στα Μελίσσια κόντρα στον Νεοπεντελικό που στοχεύει μια ανάλογη πορεία. Οι ‘κυανόλευκοι’ μπήκαν δυνατά και έγιναν το αφεντικό στο 8′ χάρις την όμορφη ενέργεια του Χαλιλάι, όμως στην συνέχεια υπέστησαν ένα μεγάλο μπλακάουτ. Στο 17′ ήρθε η ισοφάριση από τον Μιχάλη, ενώ στο 41′ ο Γερολυμάτος σημάδεψε το δοκάρι και το 1-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δρόσος πέτυχε την ανατροπή σε μια όμορφη αντεπίθεση της ομάδας του στο 54′ και με τον ίδιο τρόπο ολοκλήρωσαν την επιτυχία τους με το δεύτερο τέρμα του Μιχάλη για το τελικό 3-1 στο 82′. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης σημειώθηκε ένταση και ο διαιτητής Φωτόπουλος απέβαλε τον Δρόσο που είχε αντικατασταθεί για τον Κεραυνό και τον προπονητή των γηπεδούχων, Δήμο Σταμάτη. Έτσι, το συγκρότημα της Πετρούπολης έχει 18 πόντους στην κορυφή με 6Χ6, ενώ ο Νεοπεντελικός βρίσκεται τρίτος έχοντας 10 βαθμούς.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Α., Ψαρίδης Χ., Μπεκιάρι Λ.

Νεοπεντελικός: Καραγεώργος, Σαγματόπουλος, Θεμέλης (56′ Μπουλούκος), Δέκος, Λώλος, Κόπανος (56′ Τσάκαλος), Σταμάτης, Αντωνόπουλος, Αγαπητός, Χαλιλάι, Αλεξανδράκης (84’Φιλιππής).

Κεραυνός: Παπαβασιλείου, Κολεντίνης (46′ Τζαμαλής), Λώλος, Νάτσης, Γκανέτσος, Αλειφέρης, Τσαγκάρης, Γερολυμάτος, Μιχάλης, Κοτσαμπάς (84′ Θεοδώρου), Δρόσος (63’Διακάκης).