Connect with us

Γ Εθνική

Ασταμάτητος ο Πανιώνιος, 2-1 εκτός τον Απόλλωνα

Published

on

Την 9η νίκη του σε 11 αναμετρήσεις πήρε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Απόλλωνα.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έφτασε στην επίτευξη μίας σημαντικής επικρατησης και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενω ο Απόλλωνας παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση, χωρίς νίκη μετά από 11 αγώνες.

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν πολύ ανώτερος από τον αντίπαλο του.  Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ιγνατίδης άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, όμως οι τρεις καλές στιγμές που είχαν με πρωταγωνιστή τον Γεμιστό δεν βρήκαν τον στόχο. Τελικά στο 45′ ο Γεμιστός δεν… συγχώρεσε και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η μοναδική ευκαιρία του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή του Σάλλα στο 14, όπου το πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πήραν την μπάλα στα πόδια τους και στο 63′ μείωσαν το σκορ με την πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλλα. Η συνέχεια βρήκε τον Απόλλωνα να γίνεται πιο επιθετικός, όμως του έλειπε η τελική προσπάθεια. Η καλύτερη στιγμή ως το φινάλε ήταν το μακρινό σουτ του Παπαχρονόπουλου στο 71′, όπου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Έτσι, το 2-1 για τον Πανιώνιο έμεινε ως το τέλος του αγώνα, με τους περίπου 600-700 φίλους του Ιστορικού να πανηγυρίζουν μία ακόμα νίκη της ομάδας.

 

Διαιτητές: Ζήσιος/Ντούρος (Δωδεκανήσου), Βιτσεντζάτος-Κωστάκης (Ανατ. Αττικής)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρονάλντ Γκόμεζ): Νίκας, Πριόνας, Ρέτζος, Πατίλας (28′ Κιρκιλιανίδης), Πανουργιάς, Νοζάτζε, Πιαστόπουλος, Σάλλα, Παπαχρονόπουλος, Καραγκούνης (62′ Περδόμο), Τασιούλης (62′ Σπαρτιάτης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Παυλάκης, Καλύβας, Ποτουρίδης, Μπρέγκου, Μπουρλάκης (81′ Χριστόπουλος), Στούπης (93′ Παντελίδης), Ιγνατίδης (70′ Ζούλιας), Γεμιστός, Γλυνός (93′ Φερεκίδης)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr