Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ασταμάτητος ο Χολαργός

Published

on

Σπουδαίο διπλό και άλλη μια νίκη για τον Χολαργό στην έδρα της Αγίας Παρασκευής με σκορ 1-0. Αυτή ήταν η όγδοη σερί νίκη για το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα που αντιμετωπίζει σε τρεις εβδομάδες το Αιγάλεω εκτός έδρας στο ντέρμπι κορυφής. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 83′ από εκτέλεση φάουλ του Χάλου και σουτ του Παναγιώτη Καζάκου που μαζί με τον Νίκο Κετσετζόγλου οδηγούν τους ”λαχανί” σε μια πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο. Από την άλλη πλευρά η Σάντα που είχε απουσίες έχασε σημαντική ευκαιρία στο 80′ με σουτ του Τζίτζη αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ την στιγμή που το παιχνίδι βρισκόταν στο 0-0 και παρέμεινε έτσι τέταρτη με 57 βαθμούς.

Διαιτητές: Παππάς, Τουμπακάρης, Ακρίβος.

Αγ.Παρασκευή (Κώστας Δράμπαλης-Άγης Πασάς): Γιαννόπουλος, Κωνσταντίνου Ι., Σκόνδρας, Καραπιπέρης, Κουστουμπέκης, Τσώνης, Κεγιαδάκης Ν. (46′ Τζίτζης), Λάσκαρης, Βουλωμένος, Νάτσης (70′ Νταουτάι), Κωνσταντίνου Ν.

Χολαργός (Γιάννης Κουσάνας): Νικολάου, Καζάκος Α. (85′ Ζώης), Στεργιάκος, Σπυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Χάλος, Κατσαρός, Τζέλι, Κετσετζόγλου, Λαμπρινάκος (90′ Ρίζος), Καζάκος Π.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply