Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αστραψε και βρόντηξε η Δάφνη Αθηνών, 5-2 τον Ορφέα Αιγάλεω

Published

on

Κάνοντας φανταστική εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νότα που πέτυχε 4 γκολ, η Δάφνη Αθηνών συνέτριψε τον Ορφέα Αιγάλεω με 5-2.

Εφτασε έτσι τους 17 βαθμούς και ανέβηκε τουλάχιστον προσωρινά στην τρίτη θέση, προσπερνώντας παράλληλα το αντίπαλο της που έμεινε στους 15.

Η Δάφνη έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα και με δύο γκολ του Νότα στο 2′ και στο 3′ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και αφού αρχικά στο 10′ ο Χατζίτζε μείωσε σε 2-1, στο 30′ ο Χρόνης ισοφάρισε σε 2-2. Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 47′ ο Λυκούδης έκανε το 3-2, ενώ ο Νότας στη συν΄λεχεια ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ και με δύο ακόμη γκολ στο 61′ και στο 75′ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.
ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ: Μαυροειδής, Κανελλάκης, Αμπεντινάι, Χάσκης, Δούρος, Σούλας, Λυκούδης (87’ Κόκκινος), Βλαχονικολέας, Νότας (81’ Μίντζιας), Κωφίδης, Οικονομόπουλος (90’ Τσίντζος).
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μαρουδιάς, Αγγελακόπουλος Β., Αγγελακόπουλος Φ.(59’ Κάρδαρης), Χατζίτζε, Χρόνης, Γκέρτσος, Πιπινέλης, Κυριάκος, Καλογήρου (59’ Τιτόνης), Πετανάι, Ντούλας.