Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αστραψε και βρόντηξε η Νέα Ιωνία, 4-1 εκτός τον Αθηναϊκό

Published

on

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, η Νέα Ιωνία ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο 2ο ημίχρονο επικράτησε εκτός έδρας επί του Αθηναϊκού με το εμφατικό 4-1.

Η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου, που είχε σε μεγάλη ημέρα τον Κομνηνό που πέτυχε χατ τρικ, έφτασε τους 21 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 2η θέση με τον Χολαργό, ενώ ο Αθηναϊκός έμεινε στους 12.

Οι τυπικά γηπεδούχοι (το ματς έγινε στο Γουδή) προηγήθηκαν στο 8΄όταν ο Ζάχος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 27΄ο Κομνηνός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 74΄ο Κομνηνός έκανε το 1-2, και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο ίδιοςε παίχτης έκανε το 1-3 ολοκληρώνοντας το προσωπικό του ρεσιτάλ. Στο 86΄ο Αθηναϊκός έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ζάχου με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ στο 90΄ο Ούτσικας διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ρούμπας, Βασιλείου, Μαρίνης, Κατσούδας, Ζάχος, Μαυρομματάκης, Δούκας (61΄Ρηγόπουλος), Κατσούλας, Βουλτσίδης (68΄Θεοδοσίου), Μπαλατσούρας (78΄Σταθόπουλος), Κατσαούνος (46΄Ταρσαναλής).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Φραντζέσκος, Πετράς, Σιγάλας, Νταϊφώτης , Μπανιάς (76΄Βουτσιώτης), Κομνηνός (85΄Πρίφτι), Παπαδόπουλος, Μπεσού (64΄Νησαριώτης), Σισσέ (46΄Καλογέρης), Ντυρμίσι (76΄Ούτσικας).