Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αστραψε και βρόντηξε ο Χολαργός, 4-1 τον Αστέρα Ζωγράφου

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο Χολαργός συνέτριψε με 4-1 τον Αστέρα Ζωγράφου και συνεχίζει το εξαιρετικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σπύρου Μόχλα έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Σκούμα που πέτυχε χατ τρικ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στον 1 βαθμό.

Στο 9΄ο Μυλωνάς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, με τον Σκούμα στο 44΄με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Στο 71΄ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Κυριαζή, ενώ στο 76΄ο Σκούμας με εξαιρετική ατομική ενέργεια έκανε το 3-0. Στο 79΄ο Τζίγκος μείωσε σε 3-1, ενώ στο 86΄ο Σκούμας ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Στο 88΄οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μιχελή.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Μολφέσης, Ντόβας, Τσαγκάρης, Μηλιώνης, Τσίρος, Τσουτσουδάκης, Τσιαντής (77′ Καρράς), Ζαχαρόπουλος, Μυλωνάς (81′ Μιχελής), Γκαγκώζης (46′ Κρασώνης), Σκούμας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Βαγγέλης Γούτης): Σαμοϊλης,Καλκάνης, Βάσιλας, Καραγιάννης (72′ Βραχίμη), Εξηντάρης, Καρακάσης, Ρουπακιάς (63′ Σουλεϊμάν), Τσιγαρίδας Δ. (46′ Κυριαζής), Τζοβάρας, Τσιγαρίδας Σ. (57′ Τζίγκος), Γιουρετζίδης (46′ Μπασινάς).