Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστυπάλαια Κορυδαλλού- Ίκαρος Καλλιθέας 1-5

Published

on

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Σε έναν αγώνα που παρακολούθησαν αρκετοί θεατές στο γήπεδο του ΕΑΚ Κορυδαλλού οι φιλοξενούμενοι του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έκαναν επίδειξη δύναμης και “καθάρισαν” από το πρώτο ημίχρονο την ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ αφού προηγήθηκαν με 0-3 ενώ έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ! Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα την έχασαν οι γηπεδούχοι, αλλά ο Τζαφεράϊ που βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι δεν μπόρεσε να ακουμπήσει απλώς την μπάλα για να σκοράρει… Στο 8′ σουτ του Τρικαμηνά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ Καραθανάσης, και στο 12′ εξαιρετική σέντρα του Λιμήτσιου εκμεταλλεύτηκε ο εξαιρετικός σήμερα Καλελά που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά! Μόλις επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2 με ατομική προσπάθεια και εύστοχο πλασέ. Και στο 23′ ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε όταν ο Γραίος με όμορφο πλασέ έκανε το 0-3. Στο 27′ ο Λιμήτσιος σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραθανάση και στο 33′ μόνος του ο Καλελά απέτυχε να σκοράρει και να κάνει χατ τρικ σε μια ονειρική πρεμιέρα για τον ίδιο… Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά αφού όλα είχαν κριθεί. Ακόμα και έτσι, ο ΙΚΑΡΟΣ αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 0-4 με τον Βασίλι στο 72′, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 76′ με τον Στρέπι σε 1-4 και ο Αντώνης Τριμίτσης στο 90′ έγραψε το τελικό 1-5…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (Γιώργος Πράπας): Καραθανάσης, Μπάλτα (32′ Μακρής), Χαραλαμπόπουλος (80′ Κόρμπος), Σπανογιάννης, Τσάμπρας, Χασάπης, Σπάρταλης (59′ Μουράτης), Γκιόκα, Μάτζαρης (32′ Διονυσόπουλος), Τσετσώνης, Τζαφεράϊ (32′ Στρέπι)

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. (Κώστας Παπουτσής): Ηλιάδης, Τριμίτσης Κ., Καραουλάνης, Ναυπλιώτης, Σύρμας, Πλέσσας (70′ Παρέλλης), Λιμήτσιος, Τρικαμηνάς (65′ Τριμίτσης Α.), Γραίος (46′ Βασίλι), Καλελά (46′ Χατζηαράπης), Μαγουλάς Χ. (38′ Μέτα).

Τον αγώνα διαιτήτευσε υποδειγματικά ο Βασίλης Γεωργόπουλος με βοηθούς την Βίνα Λαμπροπούλου και τον Αλέξανδρο Κεφαλιακό, ενώ παρατηρητής τού αγώνα ήταν ο κύριος Γιώργος Μαλούχος.