Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστυπάλαια Κορυδαλλού – ΑΣ Δραπετσώνα 3-1

Published

on

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη  για την Αστυπάλαια Κορυδαλλού με τον Τάσο Ανδριώτη στον πάγκο της . Κατέβαλε άνετα με 3-1 τον ΑΣ Δραπετσώνας  και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18’ με τον Θωμαΐδη , αλλά η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά στους Κορυδαλλιώτες που ισοφάρισαν αρχικά με τον Κουβάτσο στο 37’, για να επικρατήσουν πλήρως  στην επανάληψη . Στο 54΄ο Κουβάτσος και πάλι, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του  για να γίνει λίγο αργότερα( 58’) το τελικό 3-1 με τον Ανδρέου Α.

Στο 84’ η Αστυπάλαια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή τουββ Γίδαρη από τον Δοξακόπουλο. Το εκτέλεσε ο Κουβάτσος στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Άριστος ο διαιτητής Κακριδής.

ΑΣΤΥΠΆΛΑΙΑ : Κρασσάς, Μαρίνη, Αβράμης ( 67’ Αργεντίδης) , Μπάκας, Ρικούνοβ , Καλλίδης ( 44’ Γίδαρη), Κουβάτσος, Πλιάγκας, Κασάρα( 52’ Ζαρίφης) , Ανδρέου Α., Τζανόγλου ( 79’ Ανδρέου Ι. )

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Ελθίνι, Ντούρο( 50’ Δοξακόπουλος) , Καραμπετιάν( 87’ Μπέκα) , Κασιαβός, Βασίου, Σφυρής, Φραντζεσκάκης, Δούφας, Θωμαΐδης( 82’ Καπέρης) Ντε Ντέους Κόκκας ( 73’ Σέρρι ) .