Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αστυπάλαια Κορυδαλλού- Δίας Κορυδαλλού 2-4

Published

on

Επική ανατροπή για το Δία Κορυδαλλού, που αν και έμεινε πίσω στο σκορ με  2-0 από τη γειτονική Αστυπάλαια και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 44′, με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφερε να γυρίσει το σκορ και να επικρατήσει με 4-2 στο τοπικό ντέρμπι.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την Αστυπάλαια καθώς προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα γκολ του Γαϊτανέρη(18′, 29′). Ο Δίας μείωσε με τον Μπουρογιαννόπουλο Κ. στο 42′ και στο 44′ έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Πηγουνάκη με δεύτερη κίτρινη.

Στην επανάληψη παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Δίας όχι μόνο ισοφάρισε με τον Πλιάγκα(53′), αλλά έφερε τούμπα το ματς με γκολ των Βύρη(62′) και Μπρέγιαννη(81′).

Σπουδαία εμφάνιση από τον Παύλο Βύρη, που με την είσοδό του στην αναμέτρηση, μεταμόρφωσε το Δία και τον βοήθησε σε αυτή την μεγάλη ανατροπή.

Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς και η Αστυπάλαια, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γαϊτανέρης στο 90′.

Διαιτήτευσε ο Γιανναράκης.

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Καραθανάσης, Χαραλαμπόπουλος(85′ Δημόπουλος), Ρόμπερτ, Σπανογιάννης(85′ Κωνσταντουλάκης), Τσάπρας, Χασάπης, Γαϊτανέρης, Γκιόκα, Χατζηφεράι(80′ Εγκιάν), Τσετσώνης, Σπάρταλης(75′ Διονυσόπουλος).

ΔΙΑΣ: Αθανασίου, Παλιθισιάνος, Υφαντίδης, Πηλίδης, Πηγουνάκης, Πούλιας, Γεωργιάδης(54′ Βύρης), Πλιάγκας, Καίσαρης(75′ Μπουρογιαννόπουλος Σ.), Μπουρογιαννόπουλος Κ., Κοτούμπας Χ.(72′ Μπρέγιαννης).