Connect with us

6ος Όμιλος

ΑσόΒΑΡΗ.. η ΑΕΚ 1-1

Published

on

Την δεύτερη “γκέλα” της στη Γ’ Εθνική έκανε η ΑΕΚ, μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι, στο τρίτο της παιχνίδι μακρυά από το ΟΑΚΑ. “Ασόβαρη” στο παιχνίδι της η Ένωση, προηγήθηκε με πέναλτι, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη – Ο Ηρόδοτος νίκησε τον Άγιο Νικόλαο με 1-0 και πέρασε πρώτος

Η ΑΕΚ πλήρωσε την… υπεροψία της στο Μενίδι, αφού μετά το γκολ της χαλάρωσε, για να ισοφαριστεί στα τελευταία λεπτά από τον Αστέρα Βάρης (1-1), μπροστά σε 4.000 οπαδούς της και τoν Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

H Ένωση αν και ήταν δραστήρια στο πρώτο μέρος, βρήκε δίχτυα από πέναλτι που κέρδισε ο Ανάκογλου και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντακόλ στο 54′. Στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να “καθαρίσει” το ματς, η απόδοση της έπεσε και από ένα αμυντικό λάθος (του Σταθάκη), είδε τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 84′ με τέρμα του Ζώνα. Άξιο αναφοράς, πως ο Μπρούνο Τσιρίλο τραυματίστηκε στο 10′ και έγινε αναγκαστική αλλαγή

 

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία για τους κιτρινόμαυρους σε 8 αγώνες, ένα αποτέλεσμα που την έβαλε στην δεύτερη θέση στον όμιλο της (με ένα ματς λιγότερο), μετά τη νίκη του Ηρόδοτου στην έδρα του Αγίου Νικολάου με 1-0.

 

Αστέρας Βάρης: Ούσιος, Πλίτσης, Σκουρλής, Σχίζας, Κόπελας, Μίχος, Φουστέρης, Παπαδημητρόπουλος, Ζώνας, Ανδρεαδάκης, Καζάντζης (76′ Κωβαίος).

 

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης (90′ Τσεβάς), Τσιρίλο (12′ Αργυρίου), Σταθάκης, Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γροντής, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (66′ Πόποβιτς).

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply