Connect with us

stoplekto

ΑΣ Κωφών: “Κάθε χρόνο και καλύτεροι”

Published

on

Από τον Πρόεδρο του  ΑΣ Κωφών Ψυχογιό Λάμπρο και το υπόλοιπο ΔΣ, λάβαμε την παρακάτων ανακοίνωση: 

” Καθε χρονο και καλυτεροι . Με χαρα σας ενηνερωνω πως η πιο επιτυχημενη χρονια στην 25 χρονη ιστορια της ομαδας μας ελαβε τελος. Το γεγονος οτι ως την τελευταια αγωνιστικη, το τελευταιο λεπτο παλεψαμε για να επιτυχουμε, αυτο που δεν ειχαμε σχεδιασει η αληθεια ειναι, αλλα γεννηθηκε μεσα απο τις εξαιρετικες εμφανισεις της ομαδας μας, δηλαδη η εισοδος μας στα πλει οφ, ακομα και αν εγινε, δε μας αφηνει ιχνος πικριας, τουναντιων μας γεμιζει με αισιοδοξια για το μελλον. Για αλλη μια χρονια αποδειξαμε πως ο ΑΣΚΠΝ ξεφυγε απο τη μιζερια του παρελθοντος και κανει βηματα μπροστα. Αυτα τα ανοδικα βηματα, ειναι αποτελεσμα της εντατικης δουλειας του προπονητη μας Κολλυρη Ιωαννη που απο το Δεκεμβρη του 2015 που βρισκεται στο τιμονι της ομαδας μας εχει καταφερει να κανει τον ΑΣΚΠΝ μεγαλυτερο, συμβολο μαχητικοτητας, ηθους και αποτελεσματικοτητας. Ειναι τιμη μας να διαθετουμε στις ταξεις μας και γενικοτερα στην κατηγορια μας, εναν προπονητη διπλωματουχο UEFA B, καταρτισμενο επιστημονικα στο ποδοσφαιρο και ασφαλως ηθικο, δουλευταρα και γνωστη του ποδοσφαιρου του Πειραια. Δεν ειναι τυχαιο πως μεσα απο το δικο του οραμα για Τι ποδοσφαιρο με ηθος και ευγενη αμιλλα “ποτιστηκαν” εφετος οι ποδοσφαιριστες μας και εκαναν μια χρονια, που αν και ηταν εντονη και με πολλους “κακους” πειρασμους, χωρις ουτε μια κοκκινη καρτα, θετοντας την ομαδα μας υποψηφια Κυπελλου Ηθους για τη σεζον 2018-2019. Τους αξιζουν πολλα συγχαρητηρια. Ενα μεγαλο ευχαριστω προσωπικα να πω στο Γενικο Αρχηγο της ομαδας μας Νικο Τσακουμαγκο που εφετος διευκολυνε το εργο μας και μας ελυσε τα χερια σε πολλες περιπτωσεις. Επισης πολλα συγχαρητηρια για την αποδοση και το ηθος τους στους αρχηγους της ομαδας μας, Τρικαμηνα, Τρακακη, Τσατση, Κορομπιλη, Αλϊάϊ και μαλιστα στον τελευταιο ευχομαστε ταχεια αναρρωση απο το σοβαρο τραυματισμο του. Επιπλεον πολλα συγχαρητηρια και στον ποδοσφαιριστη μας Γιωργο Χαΐδο που βγηκε για 3η συνεχομενη σεζον πρωτος σκορερ της ομαδας μας. Πολλα μπραβο σε ολους τους ποδοσφαιριστες μας που παλεψαν σε καθε ματς. Τελος απο καρδιας θα ηθελα να ευχαριστησω του φιλησυχους φιλαθλους της ομαδας μας που με την ενεργη τους παρουσια, μας στηριξαν σε οποιο γηπεδο και αν αγωνιστηκαμε εφετος.

ΥΓ 1. Η χρονια συντομα θα κλεισει με ενα τραπεζι στο οποιο Προεδρος, Συμβουλιο, Προπονητης, Γενικος Αρχηγος, Ποδοσφαιριστες και Φιλαθλοι θα γλεντησουν για την καλυτερη χρονια στην ιστορια της ομαδας μας.

ΥΓ 2. Επισης θα γινει και συναντηση με τον προπονητη μας κυριο Κολλυρη Ιωαννη για ανανεωση της επιτυχημενης συνεργασιας μας, κατι το οποιο ελπιζουμε να επιτυχουμε.

ΥΓ 3. Συγχαρητηρια στον ΑΟ Πειραια και ΑΠΟ Περαμαϊκο για την ανοδο τους στη Β κατηγορια Πειραια καθως επισης και στις 4 ομαδες που θα συμμετεχουν στα πλει οφ. Καλο καλοκαιρι σε ολους.

ΥΓ 4. Περιττο να αναλυσουμε τις δυσκολιες που αντιμετωπισαμε εφετος λογω ελλειψης χρησης του γηπεδου μας ΣΕΦ και τις οικονομικες δυσκολιες που μας προκαλεσε η αναγκαστικη ενοικιαση ιδιωτικων γηπεδων για τις προπονησεις μας. Ελπιζουμε τη νεα σεζον στο γηπεδο μας να ξεχασουμε αυτη τη δυσκολη χρονια που μας περασε που νιωθαμε σαν περιπλανωμενοι νομαδες…”.