Connect with us

stoplekto

ΑΣ Κωφών- Φίλαθλοι 2-5

Published

on

Στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασαν οι Φίλαθλοι που λύγισαν πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 5-2 τον  γειτονικό ΑΣ Κωφών, στο παιχνίδι που είχε διακοπεί λόγω κακοκαιρίας στο γήπεδο Κορυδαλλού και ενώ το σκορ ήταν 0-0 στο 30’.

Οι Φίλαθλοι προηγήθηκαν με τον Σίντρε(37′), για να ισοφαρίσουν οι Κωφοί λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Τσακουμάγκο(44’).

Στην επανάληψη η ομάδα του Θοδωρή Ντέμου πήρε διπλό προβάδισμα με γκολ των Ζουρούδη(55’) και Κουκουβίνο(60′), για να μπουν στο παιχνίδι ξανά οι Κωφοί μειώνοντας με τον Χάιδο(76’).

Με δυο γκολ όμως του Σίντρε, που έκανε χατ τρικ, στο 85’ και στο 88’ , οι Φίλαθλοι σφράγισαν το «τρίποντο» σημειώνοντας παράλληλα την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.

Σωστός ο διαιτητής Πετρίδης.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Ριμπάς, Αλιάι, Δημητρόπουλος Κ, Τσάτση(83’ Κασσιμάτης), Τρικαμηνάς, Λιάκος, Κορομπίλης(87’ Καρκασίνας), Τρακάκης, Τσακουμάγκος(89’ Λιάπης), Χάιδος, Κτενάς(74’ Μουσκάι).

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Χοτζάι, Κοντορήγας(80’ Καστρίτης), Τσώνης, Κουκουβίνος, Μιχαλακάκος, Μαθιουδάκης(76’ Θέος), Ρούσι, Χαϊδάκης, Σίντρε, Ζόγκας(88’ Κοκκινάκης), Ζουρούδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply