Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΣ Ποντίων: “Αντιμετωπίσαμε μια ύποπτη διαιτησία…”

Published

on

Από το ΔΣ του ΑΣ Ποντίων λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Σαφώς και τα έχουμε με την κακοδαιμονία που μας έχει κυριεύσει τον τελευταίο μήνα, όταν σε παιχνίδια με πλήρη κυριαρχία μας και πολλές καθαρές ευκαιρίες για γκολ, εμείς τις σπαταλουμε. Όμως στην χθεσινή αναμέτρηση του συλλόγου μας με την Θύελλα Κορυδαλλού αντιμετωπίσαμε και μια επιεικως ύποπτη διαιτησία από τον κο Γεωργόπουλο . Και δεν διαμαρτυρόμαστε για το γκολ που με περιση ευκολία ακύρωσε μόλις είδε την μπάλα στα δίχτυα, όχι. Να μας πει όμως για τα δύο πέναλτι που έπνιξε μπροστά σε τόσο κόσμο, για το ένα εξ αυτών τον φώναξε ο βοηθός διαιτητή για να του υποδείξει ότι η παράβαση είναι ένα μέτρο εντός περιοχής αφού έγινε μπροστά του, και εκείνος τον αγνόησε και έδωσε φάουλ πέντε πόντους έξω από την γραμμή. Όπως τον ακύρωσε τον βοηθό του όταν σε παράλληλη σέντρα σχεδόν από το κόρνερ, χωρίς ο βοηθός διαιτητή να έχει σηκώσει την σημαία τού, να υποδεικνύει μόνος του οφσάιντ μόλις είδε ότι η μπάλα έφτασε στον επιθετικό της Ποντίων που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Την δεύτερη κίτρινη κάρτα που μας καταλόγισε για υποψία επαφής του αμυντικού με τον αντίπαλο επιθετικό, σχεδόν έξω από την μεγάλη περιοχή της θύελλας Κορυδαλλού.

Έχουμε πάψει να ασχολούμαστε με την διαιτησία γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή την μεταβατική περίοδο που βγαίνουν καινούργια παιδιά. Όμως κε Μοιραδωράκη προστατέψτε μας από κακόβουλες διαιτησίες. Εκπαιδευστε περισσότερο διαιτητές τύπου Γεωργόπουλος γιατί και οι ομάδες μοχθούν να κρατήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ζωντανό.
Υ.Γ ο κος Γεωργόπουλος να ζητήσει μόνος του εξαίρεση από τα παιχνίδια του συλλόγου μας. Είναι ανεπιθύμητος όχι γιατί δεν κερδίσαμε, αλλά γιατί βίασε την νοημοσύνη μας. Και επειδή υπάρχει και πολύ κόσμος στα παιχνίδια μας, δεν θα μπορούμε να εγγυηθούμε και για την ομαλότητα από τέτοιες συμπεριφορές.
Για όλα τα παραπάνω υπάρχει και το βίντεο του αγώνα για να αποδεικνύονται βεβαίως και τα καταγγελομενα.
Με θυμό
ΔΣ ΑΣ ΠΟΝΤΊΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑΣ “.