Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΣ Ποντίων- ΑΟ Χαλκηδών 2-3

Published

on

Αυτή ήταν Χαληδόνα. Η ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη βγάζοντας ψυχή πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στη Δραπετσώνα επικρατώντας του ΑΣ Ποντίων με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή.

Ήταν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο το πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά στη συνάντηση και προηγήθηκαν στο 8′ με πέναλτι του Μουσάι, ενώ μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο έχασαν ευκαιρίες, για να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Κάπου εκεί η Χαλκηδόνα άρχισε να αντιδράει και αφού είχε δοκάρι με τον Πνευματικό στο 24′, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με φοβερό μακρινό σουτ(35′ μέτρα) του Αυγέρη, σκορ που ήταν αυτό που έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Πόντιοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Γαρμπή στο 52′, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Πουλόπουλο, ότι ο βοηθός είχε νωρίτερα σηκώσει οφσάιντ στη φάση.

Η Χαληδόνα δεν πτοήθηκε και παίζοντας ψυχωμένα στη συνέχεια κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με δύο πολύ όμορφα γκολ των Ζαρκαδούλα(62′) και Μάνθου(73′) και να πάρει μια νίκη που θα την βοηθήσει πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μέχρι τη λήξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν κι άλλο γκολ με τον Ζαρκαδούλα(79′) που ακυρώθηκε σαν οφσάιντ, ενώ ο ΑΣ Ποντίων έφτασε μια “ανάσα” από την ισοφάριση, όταν πίεσε στο τέλος και είχε κεφαλιά του Μουσάι να περνάει λίγο άουτ.

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Τσιπιανίτης, Τόλη, Γαρμπής, Σταυρόπουλος (81’ Σοφούλης), Κοτζαθανάσης, Νισήριος, Σιφνάκης, Μελεμενής (65’ Αρβανίτης), Μυτακίδης (46’ Μποζίκης), Μουσάι, Αϊβαλιώτης.

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Θεοδωρούλας, Κούρτης (36’ λ. τρ. Σουλιώτη), Πνευματικός, Μάνθος, Παρασκευόπουλος, Αθανασιάδης (46’ Καρυτινός), Γκέκας (60’ Παναγιωτόπουλος), Μπεκάκος, Ζαρκαδούλας, Αυγέρης, Λουκάνι (60’ Δέρδας).