Connect with us

stoplekto

 ΑΣ Ποντίων- Ηρακλής Νίκαιας 0-1

Published

on

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση και νεύρα ο Ηρακλής Νίκαιας επιβλήθηκε στη Δραπετσώνα με 1-0 του ΑΣ Ποντίων και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την σωτηρία του.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε  ο Λουκάνι Ε. στο 31’. Στο 94’ αποβλήθηκε από τους γηπεδούχους ο Πότση για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Πουλόπουλου Θ. έχει ο ΑΣ Ποντίων, που ζήτησε και πέναλτι στο 71’ σε ανατροπή του Στατήρη.

Αναλυτικά το τι έγραψε και ο διαιτητής Πουλόπουλος Θ. στο φύλλο αγώνος: «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για 15 λεπτά, διότι η γηπεδούχος ομάδα καθυστέρησε να προσέλθει για την είσοδο δέκα λεπτά. Κατά την είσοδό μας στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος άναψαν δέκα πυρσούς και δέκα καπνογόνα(εκτός αγωνιστικού χώρου) και λόγω κακή ορατότητας καθυστέρησε η έναρξη για 15 λεπτά. Με την επίτευξη τέρματος από την φιλοξενούμενη ομάδα στο 31’, φίλαθλοι της γηπεδούχο ομάδας άναψαν τρεις πυρσούς εντός αγωνιστικού χώρου και μου πέταξαν εκτός αγωνιστικού χώρου πέντε κροτίδες. Με την έναρξη του αγώνα φίλαθλοι της γηπεδούχο ομάδας ρίξανε εκτός αγωνιστικού χώρου 8 κροτίδες. Επίσης στο 16’ έριξαν δύο κροτίδες και στο 18’ έριξαν δύο κροτίδες. Στο 26΄φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν δυο μπουκάλια νερό στον αγωνιστικό χώρο. Στο 50’ φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος φώναζαν στο β’ βοηθό Φαγκρίδα «Λαμόγια Φαγκρίδα και Πουλόπουλε που παίζετε όλο τα στημένα της Γ’ Εθνικής. Παίζετε με μέσον του μπαμπά σας, τον Σπάθα. Μ… Φαγκρίδα, όταν φύγεις, αν καταφέρεις να φύγεις, να πας στον μπαμπά σου, τον Σπάθα, να του πεις ότι η αποστολή εξετελέστη. Φαγκρίδα αν έχεις πάρει ένα πενηντάρικο, έλα να σου δώσω εγώ άλλο ένα, να παίζεις εμάς». Στη συνέχεια ενώ βρισκόμουν στα αποδυτήρια, φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας ήρθε και έριξε μπουνιά στον τοίχο-γυψοσανίδα του κοντέινερ των αποδυτηρίων μας, με αποτέλεσμα να πέσει ένας καθρέφτης και να χτυπήσει στα πόδια του β’ βοηθού μου Φαγκρίδα, χωρίς να τον τραυματίσει. Ο φίλαθλος στη συνέχεια, προσπάθησε να εισέλθει στα αποδυτήρια και τον απομάκρυνε ο εκπρόσωπος της γηπεδούχου ομάδος κ. Μαστρογιαννούδης Φ.»….

 ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Τουρκοχωρίτης, Κόκας, Πότση, Παπαϊωάννου(86’ Κουρτίδης), Τσουλάκος, Τσίντζος, Μαντέλης, Κρεβατάς, Μαραγκός(50’ Στατήρης), Μουσάι, Ζαχαρίας.

 ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Καραδήμας, Κλώντζας, Κοψίδας, Εφραιμίδης, Παπαθανασάκης(62’ Γιαννούλης), Παρασκευόπουλος, Ντομπρίν(88’ Λουκάνι Ν.), Θεοδωρόπουλος(76’ Πουτσέλας), Μπάρδης(60’ Ντιαλλό), Λουκάνι, Αγουρσαλίδης.