Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΣ Ποντίων – Φαληρικός 4-1

Published

on

Σημαντικής σημασίας νίκη για τον ΑΣ Ποντίων που επικράτησε με 4-1 του ουραγού Φαληρικού .

Το σκορ άνοιξε ο  Σώζος στο 39’ .

Στο 53’ ο διαιτητής Μπαλαχούτης καταλόγισε πέναλτι  σε ανατροπή του Λουκάνι Ε. από τον Σπαχίου με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα υποστηρίζοντας ότι έγινε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα τους. Το πέναλτι εκτέλεσε ο  ίδιος ο Λουκάνι Ε. , ο Σπαχίου απέκρουσε , η μπάλα έφτασε στον Βαρελά  που σκόραρε γράφοντας το 2-0 . Νέες διαμαρτυρίες από τον Φαληρικό που έλεγαν ότι ο παίκτης των Ποντίων μπήκε στην περιοχή πριν από την εκτέλεση . Ο Ρούκα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον βοηθό Τζιλίρη τον οποίο απείλησε και κόλλησε το κεφάλι του στο πρόσωπο του ,με αποτέλεσμα να αποβληθεί.  Παράλληλα αποβλήθηκε από τον πάγκο του Φαληρικού ο Μπαρλής που μπήκε στο γήπεδο και κτύπησε στο χέρι τον διαιτητή .

Ο Σώζος και πάλι στο 65’ σκόραρε για την ομάδα του για να γίνει το 4-0 από τον Θεοδώρου στο 68’.

Ο Φαληρικός μείωσε στο 73’ με τον Ντάγκα.

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Λαζαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσίντζος, Τσίντζηρας, Ραγκαβάς, Παπαφώτης, Θεοδώρου, Γεργεριτάκης( 85’ Κορνελάτος Κ.) Σώζος , ( 75’ Δίκης) Βαρελάς( 86’  Λουκάνι Ν.) Λουκάνι Ε.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Σπαχίου, Χουχουλής, Παναγιωτόπουλος, Ρούκα, Κωτσιοβός, Κουρούνης, Κούβαρης( 83’ Πολίτης) Ρεξίν, Παπαδόπουλος( 81’ Ζάκο), Σαραγάς, ( 75’ Πανταζής) Ντάγκας

foto -αρχειου