Connect with us

stoplekto

ΑΣ Ποντίων – Χαραυγή 4-5 στα πέναλτι ( 0-0 κ.δ και παράταση)

Published

on

Στα πέναλτι  η Χαραυγή πήρε την πρόκριση με 4-5 και αφού χρειάστηκε να εκτελέσει από επτά πέναλτι η κάθε ομάδα.
Ο δυνατός αέρας που επικρατούσε δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επιθετικοί  αλλά  οι επιθετικές τους ενέργειες ήταν ουσιαστικά δυο μακρινά σουτ των Ηλιόπουλου στο 8’ και Πεκόφ  στο 24’ που   με την βοήθεια του ανέμου βρήκαν το οριζόντιο δοκάρι..
Από την άλλη πλευρά η νεανική αξιόμαχη ομάδα των Ποντίων πάλεψε το παιχνίδι  ενώ από το 43’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαϊράμη με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα με τα δυο πόδια στον Χουριέτ. Το αριθμητικό μειονέκτημα πάντως δεν φάνηκε στο γήπεδο  για τους γηπεδούχους.
Στην διαδικασία των πέναλτι ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο γκολκίπερ Δημήτρης Κατσικούρης που απέκρουσε τρία , αυτά των Τσουλάκου, Λουκάνι και Τσίντζου ενώ σκόραρε κι ο ίδιος για λογαριασμό της ομάδας του!!
Στα υπόλοιπα πέναλτι της Χαραυγής σκόραραν οι Θεοδωρίδης, Ηλιόπουλος, Φέκος, Αβανίδης   ενώ αστόχησαν οι Πεκόφ (απέκρουσε ο Μουτάφης) Πρελασάι( δοκάρι) .
Για   τον ΑΣ Ποντίων ευστόχησαν οι Δίκης, Πότση, Παπαδόπουλος, Θωμάς .
Σωστός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου
ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Μουτάφης, Παπαδόπουλος, Κόκας( 96’ λ.τρ. Δίκης ), Παπαϊωάννου, Τσουλάκος, Πότση, Λουκάνι, Σιφνάκης (62’ Κρεββατάς), Πρίνα( 46΄’ Θωμάς), Μουσάι( 87΄Τσίντζος), Μπαϊράμης .
ΧΑΡΑΥΓΗ: Κατσικούρης, Χουριέτ ( 108’ Πρελασάι), Γεροπαναγιώτης, Αβανίδης, Φέκος, Χριστοδούλου( 90’ Σαρηγιάννης) , Δεληβασίλης( 64’ Μουρελάτος) , Θεοδωρίδης Καρβούνης( 80’ Κασιδάκης), Ηλιόπουλος , Πεκόφ