Connect with us

Uncategorized

Ασ.Tρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Published

on

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα γεμάτο ευκαιρίες και γκολ, ο Αστέρας νίκησε τον ΠΑΣ με 2-1 για την 18η αγωνιστική και παρέμεινε κοντά στην δεκάδα της βαθμολογίας.

 

Ο ΠΑΣ από την άλλη πλευρά, έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ακόμα περισσότερο.

 

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Αστέρας μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ράγιος. Στην συνέχεια του αγώνα, ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και θα μπορούσε να διπλασίαζε τα τέρματά του αλλά ο Κηπουρός και το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του δεν το επέτρεψαν.

Αρχικά στο 21ο λεπτό, ο Ουσέρο έκανε το σουτ αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε το σουτ, στην συνέχεια της φάσης ο Φορμίκα έκανε την σέντρα και ο Ουσέρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ.

 

Στο 24ο λεπτό, ο Αστέρας έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ με τον Ουσέρο ξανά να είναι ο πρωταγωνιστής. Ο μέσος του Αστέρα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά εκείνη και πάλι χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Στην συνέχεια, ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τον Αστέρα και ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Μπεσέρα στο 35′.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο ρυθμός ήταν κακός με τις δύο ομάδες να μην έχουν δημιουργήσει κάποια ευκαιρία μέχρι το 77ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Στο 77′, ο τεχνικός του ΠΑΣ, Άγγελος Αναστασιάδης, αποβλήθηκε διότι μπήκε μέσα στο γήπεδο έξαλλος ζητώντας πέναλτι από τον διαιτητή σε πέσιμο του Γεωργίου. Φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο, ο τεχνικός του ΠΑΣ είπε: «Έχετε γελοιοποιήσει το άθλημα». Στο 79ο λεπτό ο Αστέρας έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Εγκόν χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη συνέχισε να πιέζει τον ΠΑΣ και έφτασε στο 2-1 με τον Σολάκη.

 

Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στο 2-2, αλλά ο Μιχαήλ με κοντινή κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply