Connect with us

4ος Όμιλος

Ατματζίδης: Σημαντικό το γκολ, πιο σημαντική όμως η νίκη

Published

on

Το ρολόι έδειχνε 69′ και ο ίδιος πήρε την απόφαση γνωρίζοντας ότι το ρίσκο που αναλογούσε ήταν εμγάλο. Παρ’ όλα αυτά έχοντας τεράστια πίστη στις δυνατότητες του είδε τη μπάλα στο σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στα δίχτυα του Ρουμπή και ο ίδιος αφού κατευθύνθηκε στην κερκίδα που βρισκόταν οι φίλοι της Προοδευτικής, δήλωσε παρών για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Ο Παναγιώτης Ατματζίδης όχι απλά μπόρεσε με το τέρμα του να χαρίσει τη νίκη στους ‘βυσσινί’ αλλά δείχνει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία της ομάδας.

Ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς έσπευσε να σχολιάσει το γεγονός ότι σημείωσε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα γκολ λέγοντας: Το γκολ έχει σημαντικά αξία διότι συνοδεύεται και με την κατάκτηση των τριών βαθμών που ήταν και αυτοσκοπός. Πετύχαμε τη νίκη απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο και κοιτάζουμε το μέλλον και το επόμενο ματς’.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει αποκτήσει… κεφάλι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, ο πρώην άσος της Καλλιθέας είπε: Φαινομενικά δείχνουμε να έχουμε ένα προβάδισμα αλλά όλα αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Όπως και πριν κάποιο διάστημα δεχτήκαμε κριτική για ένα ατυχές αποτέλεσμα και τώρα μετά από ένα καλό αποτέλεσμα καλούμαστε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο πράγματα’.

Για το πως αισθάνεται που σημείωσε δεύτερο τέρμα σε ισάριθμο παιχνίδι ο Ατματζίδης είπε: Το γκολ είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Είναι έμπνευση, δουλειά ατομικά όσο και συλλογική. Γενικά τα έχω αυτά και σκοράρω κάτι που για εμένα είναι απλό.