Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ατρόμητος Ελευσίνας: “Στο ίδιο έργο θεατές…”

Published

on

Από τη διοίκηση του Ατρόμητου Ελευσίνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Στο ίδιο έργο θεατές για πολλοστή φορά φέτος…Άλλη μία κακή διαιτησία σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δύο καθαρές ομάδες που προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο και πρόσφεραν ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα…Για τί να πρωτομιλήσουμε ..
1.για τις “εύκολες κίτρινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές μας: που είχε ώς αποτέλεσμα την αποβολή ποδοσφαιριστή μας
2. για το ακυρωθέν γκόλ στο 85ο λεπτό της ομάδας μας ως οφσάιντ ενώ φεύγει από κανονική θέση
3.Για το πέναλτι που δίνει στον αντίπαλο στο 94ο λεπτό ενώ έχει προηγηθεί φάουλ σε ποδοσφαιριστή μας και δίνει με τόσο εύκολο τρόπο ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.
4. Τα 12 λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε αδικαιολόγητα..
Δεν ήθελαν να βοηθήσουν τον Μανδραϊκό (άλλωστε δεν το έχει ανάγκη αυτό) ήθελαν να χάσουμε εμείς…
Δεν πειράζει κύριοι μας κάνετε καλό…μαθαίνετε στα νέα παιδιά που έχουμε, να κερδίζουν εκτός από έναν μεγάλο αντίπαλο και τους κακούς διαιτητές..
ΥΓ1.

Συγχαρητήρια στον Μανδραικό και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος…Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε…Είστε από τις πιο αξιόλογες ομάδες που παίξαμε και οργανωτικά αλλά και σε ήθος από τον πρώτο έως τον τελευταίο άνθρωπο που έχετε στον σύλλογο.
ΥΓ2. Η νίκη εννοείτε αφιερώνεται στον Γενικό μας Αρχηγό ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα. .Άνθρωποι σαν εσένα κοσμούν την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής γενικότερα.
Με τιμή
Δ.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ”.