Connect with us

stoplekto

Ατρόμητος Κερατσινίου- ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα 2-2 στο 91’

Published

on

Συναρπαστική εξέλιξη  είχε το παιχνίδι του Ατρομήτου Κερατσινίου με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα που έληξε 2-2 και κρίθηκε στο 91’ .

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν τους αντιπάλους τους , αλλά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου Κώστας Μπαλαφούτης ενήργησε σωτήρια σε τρεις περιπτώσεις. Σε δυο τετ-α-τετ με Βάσσο στο 11’ και Σκαραμάγκο στο 20’ και σε ένα σουτ του Χατζημελετιάδη στο 40’.

Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι που ανέβηκαν μετά το ημίωρο  πέτυχαν γκολ με τον Κωστίκο στο 32 ’ που ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Ζερβάκη σαν οφσάιντ.

Στο 41’ σε σέντρα –σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι  των Αμφιαλιωτών .

Ο Ατρόμητος με τον Δημήτρη Κριμιτζά στον πάγκο του ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων  στην επανάληψη . Όμως η ΑΕ Μαύρου Ολυμπιάδα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ  στο 60’. Ο Κασδοβασίλης βγήκε γρήγορα από δεξιά και με διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 73’ ο διαιτητής Κουβέλης  έδωσε φάουλ ( χέρι αμυντικού) υπέρ των γηπεδούχων πάνω στη γραμμή παρά τις διαμαρτυρίες τους ότι η παράβαση έγινε μέσα και ήταν πέναλτι. Τελικά  το φάουλ εκτέλεσε ο Νιάρος και σκόραρε , αποκαθιστώντας την… τάξη.

Ο Ατρόμητος μάλιστα πήρε και το προβάδισμα στο 81’ . Μετά από  σέντρα του Κουρούνη ο Λέκκας που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι  με πλασέ έγραψε το 2-1 .

Στις καθυστερήσεις ( 91’΄) ήλθε η ισοφάριση για την ομάδα του Τάσου Ανδριώτη. Ο Χατζημελετιάδης εκτέλεσε φάουλ «στρώνοντας » την μπάλα στον Βάσσο , που με σουτ και παρά το τείχος που αιφνιδιάστηκε έγραψε το τελικό 2-2.

 

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Μπαλαφούτης, Ηλιόπουλος( 92’ Καρτσωνάκης) Νιάρος, Κουρούνης, Τσάμπρας, Βιδάλης, Παπαδόπουλος, Παπαδάτος, Λαμπράκης( 66’ Λέκκας), Κωστίκος, Λούπι( 75’ Τσιρίδης)

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Κρασσάς, Κασδοβασίλης( 75’ Παπαδόπουλος ), Αδαμίδης, Κοτσιοβός . Ανταλής, Ζόνγκα, ( 80’Τσιάκος), Σκαραμάγκος, Χατζημελετιάδης , Βάσσος, Τζανόγλου , Τσορτανίδης ( 64’ Θωμαΐδης)