Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ατρόμητος Κερ.: «Η αλήθεια για το γήπεδο Σχιστού »

Published

on

Επιστολή σχετικά με το γήπεδο Π. Σαλπέας στο Σχιστό , λάβαμε από την διοίκηση του Ατρομήτου Κερατσινίου. Παράλληλα μας επισυνάπτεται έγγραφο της αντιδημάρχου Αθλητισμού Κερατσινίου— Δραπετσώνας Σταυρούλας Συράκου στο οποίο αναφέρεται ότι μπορεί ο σύλλογος να χρησιμοποιεί σαν έδρα το παραπάνω γήπεδο .

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Επειδή βλέπουμε διάφορα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα σχετικά με το γήπεδο Π. Σαλπέας στο Σχιστό Κερατσινίου, σας στέλνουμε την απόφαση του Δήμου μας σχετικά με την παραχώρηση του γηπέδου Π. Σαλπέας προκειμένου ο Ατρόμητος Κερατσινίου να το χρησιμοποιήσει ως έδρα του. Μετά την παραλαβή της απόφασης με αριθ. Πρωτοκόλλου 43647 την 24-8-16 δηλώσαμε όπως οφείλαμε την απόφαση αυτή στην Ε.Π.Σ.Πειραιά για τα γήπεδα που θα αγωνιζόμαστε την περίοδο 2016-2017. Μετά από πιέσεις της Ε.Π.Σ.Πειραιά με σκοπό την αποσυμφόρηση των γηπέδων του Πειραιά, μας πίεσε να χρησιμοποιήσουμε σαν έδρα μας το γήπεδο Π. Σαλπέας, μετά το πέρας εργασιών ανακαίνισης του φυσικού χλοοτάπητα του γηπέδου.
Ενώ είχαμε όλες τις διαβεβαιώσεις από τον Δήμο και από την Ε.Π.Σ.Πειραιά για την χρησιμοποίηση του γηπέδου Π. Σαλπέας, δεν το χρησιμοποιήσαμε διότι κρίναμε απαραίτητο να πάρουμε και την έγκριση του φιλικού σωματείου Α.Π.Ο Κερατσίνι το οποίο δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας για συζήτηση επί του θέματος»