Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ατρόμητος Πειραιά – ΑΕ Μοσχάτου 1-3

Published

on

Νικήτρια έφυγε από το Ρέντη η ΑΕ Μοσχάτου που κατέβαλε με 1-3 τον Ατρόμητο Πειραιά και πήρε την πρόκριση για τους οκτώ του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ.

Σε ένα παιχνίδι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα  που άρεσε στον κόσμο  ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι αν και αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες αφού ο Βασίλης Σπάθας προφύλαξε βασικούς παίκτες του λόγω του Κυριακάτικου αγώνα με τον Φωστήρα , πήραν τη νίκη στηριζόμενοι κυρίως στην εμπειρία τους.

Από την πλευρά τους οι νεαροί Καμινιώτες προσπάθησαν , είχαν ενθουσιασμό αλλά δεν τα κατάφεραν. Το μέλλον σίγουρα τους ανήκει . Στο τέλος πέρα από τον αποκλεισμό έμειναν και με την πίκρα της αδικίας για το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ τους στο 0-1 από τον διαιτητή Φιλακούρη.

Οι Μοσχατιώτες άνοιξαν το σκορ στο 13’ με κεφαλιά του Σιόβα ενώ στο 28’  σε σουτ του Πουλάκη ο Καρίμαλης απέκρουσε ασθενώς για να βρει στη συνέχεια η  μπάλα το κάθετο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα(29’) ο Ατρόμητος βρέθηκε στην αντεπίθεση, ο Λουβής ανατράπηκε από τον Ντούμπερετ , αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε να καταλογίσει την παράβαση .

Οι  Καμινιώτες μπήκαν αποφασιστικά στην επανάληψη και βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση σε δυο τετ-α- τετ με τους Σιάνο στο 49’ και Κενδριστάκη στο 50’  αλλά ο Κακοσαίος απέκρουσε σωτήρια .

Αντίθετα η ΑΕΜ στο 61΄ έκανε το 0-2 με  κεφαλιά του Πουλάκη μετά από σέντρα του Ψυχογιού

Πέντε λεπτά αργότερα( 66΄) ο Ατρόμητος βρήκε τον δρόμο για τα  δίκτυα με  άψογη εκτέλεση φάουλ του Χονδρουδάκη που παρά  το τείχος μείωσε σε 1-2 .

Όλα τελείωσαν όμως στο 84’ ‘όταν οι φιλοξενούμενοι πιο ψύχραιμοι  πέτυχαν και τρίτο τέρμα με  υπέροχο σουτ του Ψυχογιού έξω από την περιοχή.

Ο μη καταλογισμός του  πέναλτι στο 29’ στιγμάτισε τη διαιτησία του Φιλακούρη που κατά τα άλλα πήγε καλά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καρίμαλης, Αράπογλου, Χονδρουδάκης, Γεωργιόπουλος, Σαπχάσα( 78’ Μαντούβαλος) , Μάναλης( 78’ Μουρτζάκης) , Κενδριστάκης ( 74’ Κοντάκος), Καρνέσης , Σιάνος, Λουβής, Παπαδάκης.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Κακοσαίος, Κουρκούτης, Ξυγκάκης, Ντούμπερετ, Φιαμέγκος( 67’ Λαμπάι), Κορνελάτος, Ψυχογιός, Βινίσιους( 85’ Γκούμας), Πουλάκης, Νιζάμης( 59΄λ.τρ. Παυλάκης), Σιόβας ( 61’ Σόσαρι)