Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ατρόμητος Πειραιά – Αστέρας Κερατσινίου 5-1

Published

on

Συνεχίζοντας τις σπουδαίες εμφανίσεις του ο Ατρόμητος συνέτριψε και τον Αστέρα Κερατσινίου με 5-1. Ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη της Καμινιώτικης ομάδας που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα , αφού στο διάστημα αυτό έχει σημειώσει και 23 τέρματα!!! Οι νικητές προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα του Μάριου Παπαδάκη στο 7’ , αλλά και αυτογκόλ του συνονόματου του Στάθη Παπαδάκη στο 11’ .

Ο Σιγάλας λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 65’ . Στο 78’ ήταν η σειρά του πρώτου σκόρερ της ομάδας του Κοντάκου να βρει δίκτυα. Οι Κερατσινιώτες μείωσαν στο 85΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μακαρονά. Την «τελευταία λέξη» όμως είπαν οι του Ατρομήτου . Στο 93’ο Κακαράντζας ένας ακόμα παίκτης που ήλθε από τον πάγκο έγραψε το τελικό 5-1 .

Εξαιρετική η διαιτησία του Μαμσάκου .

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ.: Καλαματιανός, Μαραγκός(75’ Κακαβογιάννης), Ξενάκης , Φέκος(75’ Εφραιμίδης ) , Βαμβακάς, Καρνέσης, Παπαδάκης Μ.( 56’ Καντέρογλου) , Παπαδάκης Θ., Τζάκσον( 56’ Σιγάλας) , Κοντάκος(79’ Κακαράντζας), Ρομέο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ.: Λυμπέρης Κ., Καλαφάτης, Τούντας, Ζαχαρόγλου, Παπαδάκης, Τούρλας( 81’ Φαναρτζής) , Καφεντζής, Μανώλης(60’ Σιάγκας) , Λουκάτος, Μακαρονάς , Δρογγίτης(81’Νομικός )