Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ατρόμητος Πειραιά- ΑΣ Ποντίων 3-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι απολαύσαμε στο γήπεδο του Ρέντη όπου ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 3-1 νίκησε τον ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ που στάθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο ακόμα και με αριθμητικό μειονέκτημα! Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασε καλές ευκαιρίες στο 7′ με τον Κενδριστάκη και στο 8′ με τον Κοντάκο. Ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες έχασαν ο Κενδριστάκης στο 16′ και ο Τζάκσον στο 17ο λεπτό, αλλά μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Κενδριστάκη στο 18′ οι γηπεδούχοι έχασαν τον προσανατολισμό τους για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα… Στο 39′ ήταν ο Κοντάκος που με εξαιρετική κεφαλιά ανάγκασε τον τερματοφύλακα Μπαλτά να διώξει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ! Και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (κρατήθηκαν αρκετά λεπτά λόγω τραυματισμού των Μαυρίδη και Σταυρόπουλου) ο ίδιος παίκτης έγραψε το 1-0 μέσα από την περιοχή! Το Β’ ημίχρονο είχε μια άγρια ομορφιά αν και μέχρι το 75′ δεν είχαμε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 77′ αποβλήθηκε ο Κώτης των φιλοξενούμενων όταν ανέτρεψε τον Κοντάκο που έμπαινε μόνος του στην μεγάλη περιοχή και ο ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές. Μάλιστα την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Δηλαβέρης που έκανε το 2-0! Αν και με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 82′ με τον Αϊβαλιώτη, ενώ στο 87′ ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και ο Μελεμενής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 2-1! Αλλά το παιχνίδι δεν τελείωσε εδώ. Στο 90′ ο Κοντάκος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Μπαλτά, ο τελευταίος αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 9 ποδοσφαιριστές, και ο Δηλαβέρης πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το τελικό 3-1. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ακόμα και με 9 παίκτες παραλίγο να μειώσουν το σκορ με τρομερή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα! Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια δίκαιη αλλά δύσκολη νίκη, και τους ποδοσφαιριστές τής ομάδας της Δραπετσώνας να φεύγουν με το κεφάλι ψηλά για την εξαιρετική τους απόδοση… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Γιανναράκης με βοηθούς τους Θανάση Φαγκρίδα και Αχιλλέα Πουλόπουλο, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Γρηγόρης Αποστολόπουλος… Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Βασίλης Σπάθας): Μύρτα, Παπαδάκης (86′ Λίτσας), Χονδρουδάκης, Μαούνης, Στεφανής, Παπαθανασίου, Κενδριστάκης (18′ λόγω τραυμ. Μαυρίδης), Τζάκσον, Δηλαβέρης, Κοντάκος, Τσετσώνης (56′ Σοσάρι)

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΡΑΠ. (Αλέξ. Γκρέκος): Μπαλτάς, Τόλι, Γαρμπής (65′ Λιανόπουλος), Κώτης, Μπέκα (54′ Βοζίκης), Νισήριος, Σιφνάκης (90′ Τσιπιανίτης), Καλμανίδης (65′ Αρβανίτης), Αϊβαλιώτης, Μελεμενής, Σταυρόπουλος