Connect with us

5ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά – Δόξα Βύρωνος 1-1

Published

on

Σπουδαίο βαθμό που την διατηρεί ζωντανή στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού πήρε η Δόξας Βύρωνος καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Ατρόμητο Πειραιά. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία, εστιάζοντας μάλιστα στη φάση του γκολ των γηπεδούχων και στον πειθαρχικό τομέα. Συγκεκριμένα, οι Βυρωνιώτες θεωρούν ότι στο 85′, ενώ είχαν κερδίσει φάουλ στο κέντρο και πριν το εκτελέσουν, οι γηπεδούχοι πήραν τη μπάλα αντικανονικά, προχώρησαν στο αντίπαλο τέρμα και σκόραραν για το 1-0 με τον Κακκαβά στο 85′. Επίσης, χαρακτηρίζουν άδικη την αποβολή του Μακρή στο 75′ με δύο κίτρινες μέσα σε λίγα λεπτά, σημειώνοντας πως δέχθηκαν πολλές άδικες κάρτες, που στοιχίζουν για το επόμενο κρίσιμο ματς με τον Ρούβα. Σε ότι έχει να κάνει με το υπόλοιπο ματς οι φιλοξενούμενοι έχοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις χάρις σε τέρμα του Ζίζηλα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Αλέκος Λιθόπουλος): Παπαδόπουλος, Στεφανής, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Στρατής, Κακκάβας (90′ Μηλιώνης), Λοϊζίδης, Γεωργιάδης (80′ Καλογιάννης), Ευθυμιάδης (65′ Παντελίδης), Μυλωνάς

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σουλογάνης, Χαλκιάς (60′ Παπατζήμας), Κατσούδας, Μπιρμπίλι, Ζίζηλας, Φουντουκίδης (50′ Αναστασίου), Γκουντελίτσας, Κασνέτσι, Μενίκου (65′ Μακρής), Τσαφταρίδης, Λουσαράκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply