Connect with us

5ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά – Εθνικός Αστέρας 2-1

Published

on

Διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος Πειραιά ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Αστέρα. Αυτή ήταν 4η συνεχόμενη ήττα για τους Καισαριανιώτες και όπως γίνεται αντιληπτό ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει επικίδνυνα για την ιστορική ομάδα. Μόλις στο 11′ ο Λοϊζίδης με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 32′ με τον Ευθυμιάδη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση με τον Μοντεστάτο στο 33′ να μειώνει σε 2-1. Στην επανάληψη το συγκρότημα του Φώτη Τσουβαλτζίδη πίεσε και λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια στο 75′ όμωςο Βελής είδε την ενέργεια του να καταλήγει στο δοκάρι του Ντούχετσεκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ”κόκκινοι” ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαντζουράκη με κόκκινη στο 76′. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Γουργιώτη και Δουλγεράκη (Μεσσηνίας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Ντούχετσεκ, Παπαδόπουλος (75′ Μητρόπουλος), Γαβαλάς, Βασιλάκος, Γεωργούλης, Στρατής, Κρητικός, Ευθυμιάδης (72′ Ράπτης), Λοϊζίδης, Δανασής, Μανουλίδης (65′ Γεωργιάδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Τσουβαλτσίδης): Γαλανάκης, Ντίνας, Μαντζουράνης, Τριανταφύλλου, Πλάκας, Μπούρας (36′ Ζούπας), Ασημάκης (10′ λ. τρ. Βελλής), Δωγάνης, Εγγονίδης (60′ Μπακιρτζόγλου), Μάλκα, Μοντεσάντος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply