Connect with us

4ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά-Ιάλυσος 2-1

Published

on

Πολύ σκληρός για να… πεθάνει αποδεικνύεται ο Ατρόμητος Πειραιά που επικράτησε με 2-1 του Ιάλυσου και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες που έχει για την παραμονή, περιμένοντας παράλληλα την ένσταση για την υπόθεση του ‘Αμανατίδη’. Οι Καμινιώτες απέχουν εννέα βαθμούς από την Κηφισιά και την 9η θέση έχοντας 23 βαθμούς και θα πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω στην τελική ευθεία εάν θέλουν να ελπίζουν στην παραμονή. Ασφαλώς η διαφορά είναι μεγάλη κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Από την άλλη, ο Ιάλυσος δεν κατάφερε σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα γνωρίζοντας μια δίκαιη ήττα που στους φέρνει στην 6η θέση με 39 βαθμούς.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 20′ με τον Παπαδόπουλο να διώχνει τη κεφαλιά του  Δανασή. Στο 25′ ο Ατρόμητος βρέθηκε μια ανάσα από την επίτευξη τέρματος όμως το σουτ του Ράπτη σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου, με τους γηπεδούχους να πιέζουν μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου και τον Παπαδόπουλο να κρατάει το μηδέν.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, οι Καμινιώτες προηγήθηκαν όταν ο Παπαδημήτρης ανέτρεψε τον Ευθυμιάδη εντός περιοχής και ο Παναγιωτόπουλος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα γράφοντας το 1-0. Πριν καλά καλά οι νησιώτες συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερο γκολ στο 52′. Συγκεκριμένα ο Δανασής βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε με τον Ιάλυσο να πιέζει όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 72′ με τον Φονσέκα. .

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Παπαδόπουλος, Κπαλιός (46′ Χριστόπουλος), Μαρινάκης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Καψαλοπόδας (58΄ Σενάι), Ράπτης, Σαμιώτης, Δανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδης (52΄ Μπαλτζάκης)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας):Παπαδόπουλος, Καμβύσης, Παπαδημήτρης, Κοκκίνης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης (62΄ Χειμωνέττος), Αθανασίου Π (50΄ Σπάρταλης), Φονσέκα, Αθανασίου Α, Μαρίνου (62΄ Πλύγκος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply