Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ατρόμητος Πειραιά – Ιωνικός 0-2

Published

on

Με ηγέτη και σκόρερ τον 19χρονο Δημήτρη Τζουμάκη που απέκτησε πρόσφατα , ο Ιωνικός πέρασε νικηφόρα από το Ρέντη όπου απέκλεισε τον αξιόμαχο Ατρόμητο Πειραιά με 0-2.

Οι Νικαιώτες είχαν την τύχη να ανοίξουν το σκορ πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα . Ο Τζουμάκης μπήκε από δεξιά ( οι γηπεδούχοι πίστεψαν ότι

ήταν οφσάιντ) και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Ατρόμητος αντέδρασε και δημιούργησε τις φάσεις για να ισοφαρίσει , χωρίς όμως να τα καταφέρει.. Στο 5’ η κεφαλιά του Δανασή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων .

Στο 20’ ο Μητρόπουλος μπήκε μόνος του , αλλά ο γκολκίπερ Πασάι βγήκε έγκαιρα και του έκλεισε τον δρόμο προς την εστία .

Στο 39’ το σουτ του Δανασή πέρασε μόλις άουτ .

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό στο 43’ με τον Γεωργόπουλο που από θέση βολής δεν έπιασε καλό σουτ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Καλδέλη.

Στο 59’ ο Φιλιμέγκας από τα αριστερά έκανε σέντρα και με ένα γυριστό σουτ και πάλι ο Τζουμάκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Και κάπου εκεί τελείωσαν όλα .

Η συνέχεια ήταν πλέον μια τυπική διαδικασία με τους παίκτες των δυο ομάδων να περιμένουν το τελικό σφύριγμα.

Ικανοποιητική η διαιτησία του Τσαμούρη .

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ. : Καλδέλης, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς, Παλάτσιος, Αγγελάκης, Ταμπάκης, Μπαλτζάκης( 46’ Καρνέσης) , Μπινιχάκης( 67’ Μούχο) , Δανασής( 72’ Μιχαλακάκος) , Μητρόπουλος( Λούβης), Κοντάκος.

ΙΩΝΙΚΟΣ : Πασάι, Χριστόπουλος , Δημακάκος ( 34’ λ.τρ, Πογκοσιάν) , Πλάκας, Καρνέζης, Κουρούμα , Τζουμάκης( 81΄ Καλδής) , Γεωργόπουλος ( 84΄Μακαρατζής) ,Σάμαρης, Κωτσερίδης , Φιλιμέγκας ( 77’ Παντελίδης )