Connect with us

5ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά-Κερατσίνι 1-1

Published

on

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Κερατσινίου με τον Ατρόμητο  Πειραιά στην πρεμιέρα της Γ Εθνικής.  

Η αναμέτρηση έλαβε χώρα σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο με πολύ βροχή που επηρέαζε σε  μεγάλο βαθμό και τις δύο ομάδες.  Ματς ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με το 0-0 να μένει μέχρι το 45′

Στο Β ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 46, απο ένα φάουλ που εκτελέστηκε για τον Ατρόμητο από το Ντάφλα  η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα πέρασε από συμπαίκτες και αντιπάλους για να φύγει άουτ.

Στο 62 ,ο Ταναξής  απο το βολέ του Γαβαλά ,βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Κερατσινίου και πλάσαρε στην έξοδο τον Μακρυωνίτη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ενα λεπτό νωρίτερα, ο  Κομνηνός είχε ανοίξει τη μπάλα, τόσο , όσο για να κάνει το λάθος κοντρόλ μέσα στην περιοχή.

Στο 87, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ απο εκτέλεση φάουλ του Ντάφλα..  Το φάουλ ήταν έμμεσο, από λάθος του Μακρυωνίτη, ωστόσο οι “Ροσονέρι” διαμαρτυρήθηκαν ότι  ο διαιτητής δεν σφύριξε ,όπως έπρεπε, για να εκτελεστεί το φάουλ  με αποτέλεσμα οι του Ατρομήτου να εκτελέσουν  το φάουλ  με πάσα ,και ο Ντάφλας να σκοράρει το γκολ, όμορφο γαρ, για το 1-0.

Το Κερατσίνι ,δεν ξενέρωσε μετά το γκολ και άρχισε να πιέζει   για το 1-1 ,κάτι που έγινε  με την  εκτέλεση φάουλ του Κομνηνού με τη μπάλα να πηγαίνει συρτά  και με φάλτσα προς τον Γαβαλά που έχασε τη μπάλα που πέρασε κάτω απο τα πόδια του για το 1-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Ι. Γαβαλάς, Ταμπάκης, Τζωρτζάτος, Φυσαράκης, Βυζανιάρης, Γ. Γαβαλάς, Ντάφλας (92′ Κοτσαλάς), Τοπτίδης (88′ Αρβανίτης), Κατσαβριάς, Δανασής, Τσαραούσης (76′ Κοντάκος)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Μύρκος, Μεγαλοοικονόμου, Βαττής, Γιαταγανάκης, Κούντου, Κυριαζόπουλος, Μιχαλάς ( 86 ‘ Αγγελάκης), Κομνηνός, Σιάνος (68’ Σιγάλας), Διάκος(91 Ροκάκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply