Connect with us

5ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά – Νέα Ιωνία 2-2

Published

on

Αυτόχειρας μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ατρόμητος Πειραιά ο οποίος παρά το γεγονός ότι πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-0 στην αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία, τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την προσφυγική ομάδα και έχασε την ευκαιρία να περάσει στην 3η θέση. Πριν καν συμπληρωθεί 1′ στην αναμέτρηση ο Μανουλίδης με σουτ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 4′ με τον Δανασή. Στο 27′ ο Μανουλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-0 αφού η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Παναγιωτόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 30′ με τον Νησαριώτη σε 2-1 μπαίνοντας ξανά στο ματς, ενώ στο 33 οι ”κυανοκίτρινοι” ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καραχάλιου από τον Παπαδόπουλο. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να ζητήσουν πέναλτι σε ανατροπή του Λοϊζίδη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν μετουσίωσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν σε γκολ και μοιραία το πλήρωσαν αφού στο 78′ ο Νησαριώτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Καμινιώτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργούλη στο 84′ με δεύτερη κίτρινη

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Δημητρόπουλος,Παπαδόπουλος,Γαβαλάς, Βασιλάκος, Γεωργούλης,Μανουηλίδης(73΄ Κακάβας λ.τρ. 86΄ Ράπτης)Μυλωνάάς, Λοιζίδης, Δανασής, Κρητικός, Γεωργιάδης.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παναγιωτόπουλος,Αχμέτ, Ρόπας(25΄ Νησαριωτης), Τερλελής, Τύρπος, Σπαγής,Καραχάλιος, Καραγιάννης, Τσαμουρλίδης( 62΄Ερέκι), Μάλτσι, Ογκμποε.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply