Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

 Ατρόμητος Πειραιά- Οδηγήτρια 0-1

Published

on

Η Οδηγήτρια κατάφερε να «αποδράσει» από το παγωμένο γήπεδο του Ρέντη, καθώς κατέβαλε στο ντέρμπι στο 88’ με 1-0 τον αξιόμαχο Ατρόμητο Πειραιά Σε ένα παιχνίδι χωρίς τις πολλές ευκαιρίες οι Καμινιώτες μπήκαν ενθουσιασμένοι στο ματς και απείλησαν πρώτοι στο 11’ με διαγώνιο σουτ Καλτσά να περνάει άουτ, για να αντιδράσει η Οδηγήτρια με κεφαλιά του Χατζηπαππά στο 37’ που απέκρουσε ο Γεωργόπουλος.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αισθητά έχοντας την πλήρη κατοχή και δημιούργησαν δυο καλές φάσεις με τους Καλουδιώτη(70’) και Τσιρκινίδη(81΄)’. Ωστόσο το γκολ που λύτρωσε την ομάδα του Αντώνη Δημητρίου πέτυχε στο 88’ ο δυναμικός Χατζηπαππάς με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τη Λαμπαδαρίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γεωργόπουλος, Παπαδοπουλος, Μουρίκης, Φεύγας(93’ Γκόλγκαρης), Πολυχρονιδης, Πάλλης(63’ Μπαλτζάκης), Καρνέσης, Γιαννακόπουλος, Χύκα(50’ Κοντάκος), Μητροπουλος, Καλτσάς.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζηπαππάς, Πλάκας Α., Καλουδιώτης, Τσιρκινίδης, Χατζάκης, Κωνσταντακόπουλος(43’ λ.τρ. Δημόπουλος), Κοττάκης, Κίτσος(71’ Πλάκας Κ.).