Connect with us

5ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά – Πανελευσινιακός 0-0

Published

on

Σπουδαίο παιχνίδι παρακολούθησαν οι 500 και πλέον φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρέντη για τον αγώνα του Ατρόμητου Πειραιά απέναντι στον Πανελευσινιακό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς στο ισόπαλο 0-0. Οι γηπεδούχοι ελαφρώς καλύτεροι με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή κυκλοφορία αλλά να μην μπορούν στην τελική προσπάθεια. .Στο 15’ ο Μυλωνάς σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα των «σταχυοφόρων» να λέει όχι , στο 23’ ο Δανασής σούταρε από ευνοϊκή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η ομάδα του Σπανού απείλησαν στο 27’ με τον Κουσκουνά που βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων αλλά ο Δημητρόπουλος πρόλαβε τον επιθετικό της Ελευσίνας. Στο 31’ ο Μυλωνάς σούταρε δυνατά και ο Τσαλκιτζίδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 42’ ο Δουκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει από κοντά. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 44’ από ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δημητρόπουλο.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο ρυθμός έπεσε με τον Ατρόμητο να χάνει ακόμα δυο ευκαιρίες να σκοράρει με τον Μυλωνά να έχει κακό τελείωμα και στις δυο περιπτώσεις. Στο 89’ Ο Μαρής από κοντά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με τους αμυντικούς να διώχνουν μακριά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δημητρόπουλος, Παπαδόπουλος (90΄Γεωργιάδης), Κεσανίδης, Γεωργούλης, Κρητικός, Στρατής, Παντελίδης (60΄Στεφανής),Λοιζίδης, Δανασής, Ευθυμιάδης (70΄Καλογιάννης), Μυλωνάς

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσαλκιτζίδης, Κωνσταντινίδης (43¨Ρούσεφ), Κοκκίνης, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου (43΄Πλάτανος), Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής, Κουσκουνάς, Μακρίδης, Δουκάκης (89΄λ.τρ΄Σουλελές).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply