Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ατρόμητος Πειραιά: “Ποιος είναι ο “καθαρός” που καταγράφει και ποιος ο “βρώμικος” που στήνει παιχνίδια;”

Published

on

Από το ΔΣ του Ατρόμητου Πειραιά λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

“Υπεράνω του νόμου δεν είναι κανένας!

Με 96 χρόνια ποδοσφαιρικής πορείας από Α’ Εθνική μέχρι και σήμερα ερασιτεχνική, με παίκτες Εθνικής Ελλάδος όπως Σιδέρης, Αλέφαντος, Μύλλερ, Κατσαρός, Χατζησκουλίδης και πόσους άλλους, δεν έχει δικαίωμα ένας παράγοντας του χθες κ. “Σκανδάλης Χρήστος” να διασύρει το σωματείο μας, τον Πρόεδρο κ. Σδρένια Χρήστο και όλους όσους ανήκουν σε αυτό.

Εφόσον λοιπόν ο κ. Σκανδάλης αναφέρει και υποστηρίζει ότι έχει καταγεγραμμένες συνομιλίες για στημένο παιχνίδι μεταξύ του κ. Σδρένια και του κ. Σπάθα, προέδρους της Ένωσης και όπως λέει και ο ίδιος αυτή είναι η δουλειά του, η πολύ καθαρή, τον καλούμε να δημοσιεύσει τις περί ου ο λόγος συνομιλίες στην Εισαγγελία Πειραιά και μόνο.

Αναφορές στη διαιτησία, όπως π.χ. αν οι διαιτητές είναι Πειραιώτες, θα ταχτούν στο παιχνίδι υπέρ του Ατρόμητου, προσβάλλουν όλη την Επιτροπή Διαιτησίας και θίγουν την αξιοπιστία της.

Το Δ.Σ. του Ατρόμητου Πειραιά έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην Επιτροπή Διαιτησίας, σέβονται την κρίση τους είτε είναι Πειραιώτες είτε όχι.

Ρωτάμε λοιπόν: Μήπως ήρθε η ώρα να μάθει ο Πειραιάς και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, ποιος είναι ο “καθαρός” που καταγράφει και ο ποιος ο “βρώμικος” που στήνει παιχνίδια;

Υ.Γ.: Να ευχαριστήσουμε και τον Πρόεδρο του 4ου Διαμερίσματος Καμινίων κ. Αναστάσιο Πούλο, καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ., 20/11/2022″.