Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ατσάλινο Παγκράτι, 1-0 τον Κεραυνό Πετρούπολης και 17 στα 17!

Published

on

Αν και αγωνίστηκε από πολύ νωρίς με 10 παίχτες, το Παγκράτι επικράτησε με 1-0 επί του Κεραυνού Πετρούπολης και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο.

Εφτασε έτσι τους 51 βαθμούς και δεν αποκλείεται να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο πριν την έναρξη των μπαράζ, Αυτό θα συμβεί αν την τελευταία αγωνιστική κερδίσει τον Αστέρα Γλυφάδας εκτός έδρας. Από την άλλη ο Κεραυνός έκανε πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς. Εμεινε στους 32 βαθμούς, και αν νικήσει τον Αίμο την τελευταία αγωνιστική παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.

Στο 36′ το Παγκράτι έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Νεζίρι με 2η κίτρινη κάρτα, αλλά στο 45′ ο Αρσενίου έκανε το 1-0, που έμεινε σαν τελικό σκορ.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Κελαΐδίτης, Μερετσόλιας, Κωνσταντινίδης (85′ Ντότσικας), Μηνόπουλος, Βασιλειάδης, Αδάμης, Στεργιόπουλος (70′ Γιούτσος), Νάνος (46′ Σακαλής), Αρσενίου, Νεζίρι, Ρίζος (80′ Θεοχαρόπουλος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσαφαράς, Κάρτσακας (57′ Τσαούσης), Νταντάνης, Δασκαλάκης, Μητράκος (71′ Σκούφης), Κυριάκος, Τασιαδάμης, Περαμερίτης, Καστελλιώτης (57′ Κατηφόρης), Γκουτσούλας, Ψύλλας.