Connect with us

Γ Εθνική

Ατσαλένιος – Ατρόμητος Πειραιά 6-0

Published

on

Βαριά ήττα υπέστη ο Ατρόμητος Πειραιά από τον Ατσαλένιο εκτός έδρας καθώς ηττήθηκε με 6-0.

Η ομάδα του Ατσαλένιου “καθάρισε” το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο (στο οποίο προηγήθηκε με 2-0) και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της στο τελευταία εικοσάλεπτο

Στο 5′ ο Ατρόμητος Πειραιά έχασε μοναδική ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ , αλλά το σουτ του Αλεξανδράκη απέκρουσε ο Καβουσάκης.

Στο 9ο λεπτό ο Μανώλης Βοργιάς άνοιξε το σκορ και στο 15ο Σπύρος Σφυρογιαννάκης διπλασίασε τα τέρματα του ΠΟΑ. Το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. όλα τα υπόλοιπα σημειώθηκε μετά το 70ό λεπτό.

Στο 70′ Γιώργος Μέμος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 76′ ο Φώτης Καϊμακαμούδης “έγραψε” το 4-0 για να ακολουθήσει το 5-0 από τον Νίκο Λουμπάκη στο 81ο λεπτό και το τελικό 6-0 στο 89′ από τον Γιάννη Γιακουμάκη.

ΠΟΑ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος, Ζέλιος (72′ Ψαρράς), Λουμπάκης, Χαρίτος, Ικεότσα (79′ Γωνιανάκης), Νύκταρης (79′ Πέριτς), Βοργιάς, Μέμμος, Σφυρογιαννάκης (72′ Μπέης), Καϊμακαμούδης (79′ Γιακουμάκης)

Ατρόμητος Πειραιά (Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Γεωργίου, Μύρκος, Δουμούρας (33′ Ρηγόπουλος), Στεφανής, Αποστόλου, Χοτζάι (77′ Σιδηρόπουλος), Κοζάκης, Σπανός, Παπαστάυρος (33′ Ζορμπάς), Αλεξανδράκης (46′ Κάλυκας)