Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αττικός: Αγώνας γιορτή το Σάββατο

Published

on

Με αγωνία περιμένουν όλοι οι φίλοι του Αττικού τον πρώτο αγώνα της νέας περιόδου το Σάββατο, όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο τον συντοπίτη Κολωνό.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση…

ΑΓΩΝΑΣ-ΓΙΟΡΤΗ…

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα της νέας εποχής που μπαίνει ο Αττικός πλησιάζει….

Το Σάββατο στις 16:00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για το θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ τον συντοπίτη Κολωνό, με τον σύλλογο μας να είναι τυπικά γηπεδούχος. Ολοι εμείς στον Αττικό βλέπουμε αυτό το ματς σαν γιορτή, αφού σηματοδοτεί την έναρξη μιας άλλης εποχής. Με το ιστορικό, φίλο και γειτονικό σωματείο του Κολωνού θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 ‘η παραπάνω λεπτά μέσα στο γήπεδο, και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει αυτό το ματς μια πραγματικά γιορτή του ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς όμως  οι συνθήκες της εποχής δεν μας επιτρέπουν να τον διοργανώσουμε όπως θα θέλαμε. Επειδή λοιπόν υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δημιουργηθούν προβλήματα στην έναρξη της νέας περιόδου, καλούμε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ομάδας μας μας, Μύλων 81.

Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη από όσους δεν μπορέσουν τελικά να παρακολουθήσουν τον αγώνα, και ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΟΣ