Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αττικός-Χαραυγιακός 3-3

Published

on

Οι ελπίδες που είχε για τον τίτλο ο Χαραυγιακός μετά την ήττα στο ντέρμπι από το Αιγάλεω μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο, με τη σημερινή ισοπαλία κόντρα στον Αττικό (3-3) εξανεμίστηκαν πλήρως. Άλλωστε, στα ματς που απομένουν, το ‘Σίτι’ μόνο εάν έχει τάσεις αυτοκτονίας δεν θα κόψει πρώτο το νήμα. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ παρότι προηγήθηκε στο σκορ με 0-2 δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Από την άλλη, ο Αττικός πάλεψε το ματς και έδειξε ότι παίζει για την ιστορία του παρότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΑ. Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αφού στο 2′ ο Χατζηπαναγιώτης έκανε το 0-1. Στο 33′ ο Γουσούλης διπλασίασε τα τέρματα των νερατζούρι, με τους γηπεδούχους να μην τα παρατούν και να παλεύουν το ματς. Στο 53′ ο Λαμπαρδάς μείωσε σε 1-2, με τον Κοτούλια στο 64′ να ισοφαρίζει σε 2-2 με πέναλτι, και τον Κατσαμπάνη να αποβάλλεται στην εν λόγω φάση. Στο 76′ ο Μπίτιλης έκανε το 2-3, όμως οι πράσινοι δεν τα παράτησαν ισοφαρίζοντας στο 83′ με τον Καπαρδέλη.

ΑΤΤΙΚΟΣ Λογοθέτης, Γραμματικόπουλος, Τζέλιας, Κουλουκτσής, Μέκο, Κανελλόπουλος, Λαμπαρδάς (90′ Στοβοράντοφ), Μπούζας (46′ λ.τρ. Καπαρδέλης), Κανέλλος, Συριόπουλος (46′ λ.τρ. Τσίμπας), Κοτούλιας.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Χαρίτσης, Κουντουριώτης, Βαζούκης, Κατσαμπάνης, Στασινόπουλος (68′ Μπιρμπιλής), Τουγουντζόγλου, Γουσούλης, Ζέλο (60′ Νικολάου), Ζήσης (60′ Μπίτιλης), Χατζηπαναγιώτης, Δωματιώτης.